Op voorjaarsretraite

Na een prachtige najaarsretraite in december biedt Leena Joro van praktijk ‘Op weg naar huis’ nu een 3-daagse voorjaarsretraite aan. Deze retraite vindt plaats vanaf 5 t/m 7 maart 2013. Kom mee en ervaar de ontwakende natuur van het voorjaar door de ogen van jouw hart en wees in stilte met jezelf.

Het ‘in stilte zijn met Jezelf’ in een retraite werkt rustgevend, bevrijdend en helend, maar ook bewustzijnsverruimend. Zo kom je tot een andere waarneming en beleving van zowel jouw leven als Jezelf.

Inzichten
De deur komt als het ware op een kier te staan tijdens deze retraite, zodat je jezelf makkelijker open kunt stellen voor jouw unieke ervaring van je ware Zelf en je eigen energie. Op deze wijze ga je haast onopgemerkt ook open voor de universele Goddelijke (liefdes)energie.
Behalve dat ‘het in stilte zijn met jezelf’ bevrijdend en bewustzijnsverruimend werkt, heeft dit ook verder een positief en helend effect op jouw bestaan. Jouw eigen unieke belevenissen en inzichten tijdens de retraite zullen je ook hierna in je dagelijkse leven van dienst zijn door je houvast en steun te geven. Je kan voortaan, ook in een zeer praktische zin, in je eigen leefomgeving op deze inzichten terugvallen.

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je een kijkje nemen op de website van Op weg naar huis.

Ben jij weleens op retraite geweest?

Lees ook:3-daagse retraite rond 12-12-12
Lees ook:Stilte voor de storm?
Lees ook:Laat de healer in jezelf ontwaken
Lees ook:Retraites in 2012
Lees ook:Op retraite

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>