Laat de healer in jezelf ontwaken

Iedereen kan zichzelf healen. Jij ook! Tijdens de Nieuwe Energie bijeenkomst ‘Word je eigen Healer’ op 1 februari kun jij als het ware jezelf inwijden tot je eigen healer. Je gaat zeer bewust je eigen Goddelijke energie in gebruik nemen, je eigen energie activeren door deze te laten aarden in en door jezelf!

Jij bent de healer!
Voor alle duidelijkheid nog: het gaat hier niet om een nieuwe techniek voor healing waarvoor je iets moet leren en/of een rituele handeling van buitenaf nodig hebt! Dit is ook helemaal niet nodig want jij bent de healer al, gebaseerd op ‘wie je werkelijk bent’ en wat jouw oorspronkelijke staat van Zijn is: Liefde en Balans.
De continue toename van de Nieuwe Energie op aarde ondersteunt ook jouw persoonlijke bewustwordingsproces. Vandaar word je ook, in toenemende mate, in staat gesteld je eigen energie te herkennen, erkennen, en vervolgens deze energie bewust en compassievol te gaan activeren en gebruiken: ook voor je eigen (healing) proces.

Zelfhealing in de Nieuwe Energie
Gebaseerd op haar ruime persoonlijke ervaringen en inzichten betreffende de Nieuwe Energie licht Leena Joro van ‘Op weg naar huis’ tijdens de bijeenkomst toe wat healing en zelfhealing in de Nieuwe Energie werkelijk betekenen en hoe ze werken.
Naast deze toelichting ligt de nadruk verder op jouw persoonlijke ervaring van je eigen energie! Leena faciliteert de bijeenkomst en iedere deelnemer apart energetisch-intuïtief en ze wordt hierbij krachtig ondersteund door de universele Goddelijke (liefdes)energie. Op deze manier kan je voelbaar en tastbaar met jouw eigen (helende) energie kennis maken, je eigen energie ‘vasthouden’, erin voelen, ermee ‘spelen’ en tenslotte ermee aan de slag gaan.

Voor meer informatie over de bijeenkomst en de Nieuwe Energie kun je kijken op de website van Op weg naar Huis.

Heb jij weleens geprobeerd jezelf te ‘healen’? Hoe doe je dat?

Lees ook:Thema-avond Feng Shui
Lees ook:Op voorjaarsretraite
Lees ook:Sjamanistisch Healing Weekend
Lees ook:Channeling: Wat staat ons te wachten in 2010?
Lees ook:Quantum Entrainment®: spontane genezing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>