Terugtrekken met tantra

We zijn vaak bang om aangeraakt te worden, bang om ons open en kwetsbaar op te stellen. Angst voor afwijzing, lust, verliefdheid of gebondenheid. Het zijn allemaal gevoelens die ervoor zorgen dat we op onze hoede zijn. Tantra  leert je meer vertrouwen te vormen op het gebied van aanraking en intimiteit. Dit en meer kun je leren tijdens het Tantra retraite weekend 'Open to Intimacy' van Art of Loving.

De mens is er op ingesteld om datgene dat gekwetst kan worden, te beschermen. Gevoelens van minderwaardigheid kunnen de kop op steken. We verlangen naar intimiteit, maar hebben vaak een afwachtende houding.

Maar hoe zou het zijn om je ontmoetingen te laten beginnen vanuit liefde en te delen wat er in je leeft? Ontmoetingen in vreugde, die je in contact brengen met je diepste waarden en je hart volledig laten bloeien.

Tijdens het Tantra retraite weekend, op 26 en 27 juli, komt dit allemaal aan bod. Je kunt er een nieuwe vorm van vertrouwen ontdekken, die je laat zien datje niets te verliezen hebt en dat kwetsbaarheid je kracht kan zijn, in plaats van je zwakte.

Het weekend vindt plaats te Buitenplaats Reijgersbroeck bij Amsterdam. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Art of Love.

Lees ook:Tantra 3 daagse van Tantra-Yoy
Lees ook:Meander, st. Healing Touch en Gaia Anca op Open dag Djoj
Lees ook:3-daagse retraite rond 12-12-12
Lees ook:Op voorjaarsretraite
Lees ook:Het negende Tantra Festival

1 Reacties // Reageer

One thought on “Terugtrekken met tantra

  1. Tantra workshop

    Tantra als weg van geheel. Shiva en shakti komen samen. veel mensen houden dan tegen er open in te staan. Totaal zijn is in afscheiding in dit aardse leven, met alle gevoelens.

    Tantra als leven…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>