Het negende Tantra Festival

Op zaterdag 3 november 202 wordt alweer voor de negende keer het tantrafestival georganiseerd in Centrum Djoj te Rotterdam. Er is weer een prachtig programma met tientallen workshops en lezingen in acht zalen. Het jaarlijkse festival is een kans op kennismaking en inspiratie, maar ook op vernieuwing en verdieping. Het festival is een unieke kans om kennis te maken met de verschillende vormen van tantra, biodanza, sexual grounding etc. zoals die op dit moment in Nederland gegeven worden. En voor het eerst wordt het tantrafestival Internationaal!

Verschillende tantravormen
Het festival is een kans om te proeven van de verschillende vormen van tantra en dergelijke. Dat betekent ook dat de sfeer en de inhoud van de workshops heel verschillend kan zijn. Soms is het meer gericht op spiritualiteit en meditatie, soms meer op intimiteit en seksuele energie, soms beiden. Wel houden alle begeleiders er rekening mee dat het een laagdrempelige dag is waar iedereen ontspannen mee kan doen met de activiteiten.

Voorzichtig of verrassing
Als je voorzichtig wilt zijn, verdiep je eerst in de inhoud van de workshop. Als je jezelf wilt en durft laten verrassen, probeer eens iets heel nieuws uit. Het mooie van het festival is dat de verschillen er mogen zijn en dat we nieuwsgierig en respectvol mogen ontdekken en genieten. Tegelijkertijd is het ook een mogelijkheid voor uitwisseling en leren van elkaar.

Meer informatie, kaarten bestellen of benieuwd naar het voorlopige programma van het negende tantrafestival? Kijk op tantratraining.nl.

Wat is jouw ervaring met tantra?

Lees ook:Achtste tantrafestival in Rotterdam
Lees ook:Winnen: Kaarten voor het Magisch Festival
Lees ook:Win 2 toegangskaarten voor het Magisch Festival in Rotterdam!
Lees ook:Ervaar wat yoga met je kan doen op het Yoga Festival
Lees ook:Kom… en vier het leven: Eigentijds Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>