Labyrint voor twijfelaars en ongelovige zoekers in Ouwerkerk

In de kerk van Ouwerkerk kan men binnenkort kennismaken met God en de bijbel, door een labyrint te doorlopen. In deze kerk ligt namelijk van 24 tot en met 26 januari het spirituele doolhof van Youth for Christ en het Nederlands Bijbelgenootschap. Dit meldt de Provinciale Zeeuwse Courant vandaag.

Het labyrint is oorspronkelijk opgezet voor jongeren van tien tot zeventien jaar, maar ook volwassenen vinden het leuk en interesant. Met een koptelefoon op lopen belangstellenden een parcours op een mat op de grond. Daarbij krijgen ze telkens vragen of kleine opdrachten voorgelegd.

De opzet is ontwikkeld voor twijfelaars en ongelovige zoekers. "Maar ook toegewijde christenen hebben er wat aan," vertelt J. van Voorst namens de organiserende protestantse kerken op Schouwen-Duiveland en Tholen naan de Provinciale Zeeuwse Courant.

(Bron: Provinciale Zeeuwse Courant)

Lees ook:Uiterste poging voor het behouden subsidie op godsdienstonderwijs
Lees ook:Op jacht naar spoken
Lees ook:SGP maakt zich zorgen over invloed andere godsdiensten
Lees ook:Spiritualiteit en fotografie in één workshop
Lees ook:Kerken in nieuwbouwwijken steeds minder relevant voor de lokale samenleving

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>