Op jacht naar spoken

Het ghostbusters team is de laatste jaren verscheidene keren in De Jufferschans geweest, een leegstaande woning nabij IJzendijke, langs de weg naar Watervliet. Het pand wat bijna een eeuw oud is, is een mooie plek voor een spokenjacht vinden 'ghostbusters' Erik en Joyce. De Provinciale Zeeuwse Courant (PZC) sprak de spokenjagers in een interview.

 

Erik (30) en Joyce (26) weten zeker dat de spookjacht resultaat op gaat leveren. De PZC: "Op foto’s die bij vorige, nachtelijke bezoeken zijn gemaakt, waren immers lichtgevende bollen en cirkels te zien. ’Entiteiten’ , zoals ze die noemen."

Erik en Joyce zijn echte ghostbusters en hebben al verschillende panden op entiteiten onderzocht. De toegang iz hen nog nooit geweigerd. De eigenaar van De Jufferschans wimpelt hen echter af met de woorden 'spoken bestaan niet'.

De eerste keer dat ze van de Jufferschans hoorden, was via internet. "We reden eens langs en zagen dat het nog intact was. Daarna zijn we er met een man of zes, zeven geweest. Op de foto’s die we toen maakten kwamen heel verrassende dingen naar voren," vertelt Joyce aan de Provinciale Zeeuwse Courant.

In het artikel van de PZC staat dat Erik en Joyce een eigen website hebben over hun bezigheden als ghostbusters, maar helaas wordt deze niet vermeld.

(Bron: Provinciale Zeeuwse Courant)

Lees ook:Labyrint voor twijfelaars en ongelovige zoekers in Ouwerkerk
Lees ook:Uiterste poging voor het behouden subsidie op godsdienstonderwijs
Lees ook:SGP maakt zich zorgen over invloed andere godsdiensten
Lees ook:Vrouwencirkels gezocht
Lees ook:Wie staat er achter jou?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>