SGP maakt zich zorgen over invloed andere godsdiensten

De SGP in Middelburg is bezorgd over de bouw van een moskee aan de Stromenweg. "Omdat de invloed van andere godsdiensten in Nederland toeneemt", verklaarde fractievoorzitter C. Dekker gisteren aan de Provinciaalse Zeeuwse Courant. Wel is vrijheid van godsdienst een erg belangrijk item voor de SGP.

Dekker verklaart in een interview met de Provinciaalse Zeeuwse Courant dat hij zich geen zorgen maakt over de ontkerkelijking, maar de ontkerstening. Dekker: "Dat is iets anders. Vanuit ons ideaal streven wij een christelijke natie na, waarin de wetgeving en de staatskunde gebaseerd zijn op Gods woord." Hij maakt zich dan ook zorgen over de groeiende invloed van andere religies, de islam, maar ook Keltische, Oosterse en primitievere religies. "Ons land wordt minder christelijk en dat gaat gepaard met meer belangstelling voor andere godsdiensten," zegt Dekker, die dit erg zorgelijk vindt.

Klik hier om het hele artikel in de Provinciaalse Zeeuwse Courant te lezen.

(Bron: Provinciaalse Zeeuwse Courant)

Lees ook:Labyrint voor twijfelaars en ongelovige zoekers in Ouwerkerk
Lees ook:Op jacht naar spoken
Lees ook:Paranormaalbeurs Sas afgelopen zondag best bezocht
Lees ook:Uiterste poging voor het behouden subsidie op godsdienstonderwijs
Lees ook:Discussie rol van de vrouw in godsdienst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>