‘Derek Ogilvie: The Ghost Whisperer’

Derek Ogilvie staat bekend als de babyfluister, door zijn gelijknamige televisieserie en zijn andere RTL-programma 'Baby's Wil is Wet'. Maar Ogilvie z'n gaven zijn niet beperkt tot baby's en kleine kinderen.

In zijn nieuwe programma 'Derek Ogilvie: The Ghost Whisperer' bij RTL 4 laat Ogilvie zien dat hij meer is dan een babyfluisteraar. In de 8-delige reeks die wekelijks vanaf vanavond te zien is, zet Derek het onverklaarbare volgens RTL op overtuigende wijze aards neer.

In het programma helpt Ogilvie zijn publiek in contact te komen met dierbare overledenen. "Indrukwekkende theatersessies vormen het uitgangspunt voor de serie waarin het bieden van hulp en troost centraal staat", aldus RTL.

(Bron: RTL)

Lees ook:Derek Ogilvie nieuw televisieprogramma
Lees ook:Derek Ogilvie onthuld als oplichter?
Lees ook:Bekijk de ‘beruchte’ RamBam met Derek Ogilvie
Lees ook:Is Derek Ogilvie een oplichter?
Lees ook:Aangekondigde ontmaskering van Derek Ogilvie zorgt voor behoorlijk wat ophef

49 Reacties // Reageer

49 thoughts on “‘Derek Ogilvie: The Ghost Whisperer’

 1. Silvia

  Ik vind het fantastisch dat hij dit kan doen ook omdat het voor de mensen hier vaak een rustiger leven kan geven, zelf heb ik ook ervaring gedaan met het paranormale d.w.z. een reading laten doen en daarin werden mij ook dingen van mijn dierbaren doorgegeven die echt NIEMAND maar dan ook werkelijk niemand anders kon weten sindsdien voel ik me nog nauwer verbonden met mijn lieve, en geeft het mij veel innerlijke rust. het is goed dat er zulke mensen zijn die ons verder kunnen helpen als wij daar voor open staan

    /   Reply  / 
 2. Joop

  Ik ben het helemaal met je eens Silvia! Alhoewel er natuurlijk ook wel twijfelgevallen tussen zitten, je moet uitkijken dat je niet opgelicht wordt. Derek Ogilvie lijkt me wel een ‘goede’. Als ik zijn programma’s zie heb ik het idee dat hij de waarheid verteld. Niemand vraagt hem ook wat, hij zegt uit zichzelf wat hij voelt of hoort. DFat bewijst ook dat hij niet kan zeggen wat iemand wil horen…

    /   Reply  / 
 3. thomas

  hallo
  hoe kom je in contact met derek of lukt dat alleen via smsen als ze show bezig is want ik wil namelijk een reading want ik hbe vele slapeloze nachten omdat ik denk dingen te horen en te zien en dan ga ik zweten zwaar ademhalen en een soort van paniek aanvalwie kan me helpen met info m.v.g thomas kelder

    /   Reply  / 
 4. danielle

  koop een kaartje via marktplaats.
  heb ik ook gedaan.
  veel sucses

    /   Reply  / 
 5. Karla

  Goeie tip Danielle! Bedankt!

    /   Reply  / 
 6. Karla

  Ik vind Derek ook echt goed. hij is veel overtuigender dan al die andere paragnosten die tegenwoordig op televisie te zien zijn. Hij geeft snel en duidelijk antwoord en ik geloof hem, hij lijkt me heel eerlijk.

    /   Reply  / 
 7. astrid te riele

  hallo wij zijn 25 mei ons kindje verloren en wij willen met derek ogilvy in contact komen om te kijken of hij ons kan vertellen hoe het met ons 3 jarig zoontje gaat en of hij in contact kan komen met hem wij hebben alles geprobeerd derek is ons laatste hoop

    /   Reply  / 
 8. Jolanda

  LIeve Astrid er zijn meer mensen die dit kunnen waarom dat je denkt dat Derick je kan helpen is dat je ziet dat het tastbaar geworden is voor je,je ziet en hoort dat het klopt,zelf heb indiaanse voorvaderen en daar was het normaal.hier zijn de mensen vrij nuchter of sluiten zich hier voor af .
  Vergeet niet de antwoorden komen altijd via je of jouw hart ,Zelf zie ik bij jouw dat hij op zijn kamertje is,een oudere man houd zijn handje vast .Hij wil nog een keer afscheid nemen,weet je hij voelt jouw verdriet,brandt een kaarsje ga mediteren maak je hoofd leeg, desnoods moet je huilen dat is een blokade als die een beetje open gaat staan ,kijk je door een kier van het universum ;je kan voelen zien ruiken.
  Als je hoofd leeg is stel je een vraag,je krijg hierbij een antwoord , het kan in een gevoel een gebaar zijn een zachte windt langs je heen.Of je krijgt bij je ingeving(antwoord op je vraag,ineens heel veel kippevel;dat betekend het is goed.Maar hierbij wil ik wel zeggen Derek Oglivy steengoed is ik voel me altijd prettig als ik hem zie.Heel veel liefs en sterkte met jullie verlies.

    /   Reply  / 
  1. klaas

   kijk je hebt mensen die geloven in god, en niet in god. en coldreading kan, dat klopt wel, maar hij gaat zo ver in de details, dat kan gewoon niet.
   en lees deze link maar eens door

   http://www.rnlnd.com/sterfbedvisioenen.htm

     /   Reply  / 
  2. Janos

   Beste fujaro,

   Jij behoort tot de categorie mensen die ziende blind zijn, horende doof en veel spreken maar niets zeggen.

     /   Reply  / 
 9. Dirk

  Beste Fujaro,

  Omdat mensen *willen* geloven. De wanhoop is vaak zo groot dat mensen de meest idiote dingen gewoon gaan vinden en hier graag geld voor neer willen leggen. Sneu en gemeen maar het is helaas zo.

    /   Reply  / 
 10. Fujaro

  Ik denk dat je gelijk hebt Dirk. De reacties hierboven spreken wat dat betreft boekdelen. Het is triest te zien dat mensen met een groot verdriet zo een gewillig slachtoffer worden van charlatans als Ogilvie. Hoeveel Ogilvies, Uri Gellers, Robbert van den Broekes, Rostellis (en ga zo nog maar even door) er ontmaskerd worden, de dorst naar de ontstijging van aardse tragedie blijft niet te lessen.

    /   Reply  / 
 11. els-kleine

  Een engel,met zijn vleugels wijdt,
  daalde neer,en stond oog in oog,
  met de geesten,die talloze antwoorden gaven
  op het vreemdste bizarre moment.
  Deze engel beschermde met zijn machtigste vleugels,zijn mensen in nood.
  want deze engel,weet wat het leven is,
  en wat er is na de dood.
  tussen de air en de hemel is veel meer,
  daar waar de geesten zich voortleven,
  daar is ook de engel,Derek,steeds meer.

  elsmax

    /   Reply  / 
 12. Coen

  Hallo, ik heb een grappig tussenstukje ontdekt dat net voor de break komt. Dan zie je een vrouw zitten in de zaal die aan de telefoon is en zegt: Hallo ik heb hier een reading met “Dirk oglivie”. Dat stukje is enorm komisch, weet iemand waar ik dit tussenstukje kan vinden of heeft iemand het toevallig op band? Alvast bedankt!

  Coen

  email me [email protected]

    /   Reply  / 
 13. Fujaro

  Beste Coen,

  Wanneer je een tientje overmaakt naar het fonds ‘Opwaardering Damestasjes’ stuur ik je langs telepatische weg het antwoord.

    /   Reply  / 
  1. Janos

   Fujaro spreekt weer, maar zegt weer niets!!!!!

     /   Reply  / 
 14. Birgit Cevik Hendriks

  Beste mensen,

  Ik kijk bijna altijd naar de programma’s van Derek op tv. Ik heb een dochtertje met Rett-syndroom. Zij kan niet praten niet lopen en niet haar handjes gebruiken ze kan behalve heel mooi en heel lief zijn eigenlijk niks.Ik heb gezien op de tv hoe Derek toch contact kan maken met dit soort kinderen.Mijn dochtertje is ook autistisch en legt daarom moeilijk tot bijna geen contact. Wij doen iedere dag opnieuw ons uiterste best om haar zo goed mogelijk te verzorgen, maar omdat ze niet kan praten en niet kan zeggen wat ze wel en niet wil is dit heel moeilijk.Graag zou ik Derek bij ons thuis uit willen nodigen voor een sessie.Wie kan mij met hem in contact brengen en wat kost het als hij bij ons thuis komt?
  Alvast bedankt.

    /   Reply  / 
  1. ingrid

   Hallo,
   Wij hebben ook een dochter met het RETT-syndroom. Ik denk erover om naar zijn theatertour te gaan. Hebben jullie al contact met Derek gehad? En zo ja, hoe zijn julli ervaringen? Ben hier heel benieuwd naar. Begreep van vrienden dat Derek al eens met een RETT meisje contact heeft gemaakt in een van zijn tv-uitzendingen. Kan dit niet terugvinden op uitzending gemist.
   Geniet in ieder geval van jullie meisje. Het zijn hele speciale, lieve en geweldige meiden.

     /   Reply  / 
 15. Irène Pedro

  Hay ik ben Irène ik ben opzoek naar echte hulp hoe bereik ik Derik. Ik ben ook zelf paranormaal maar wat ik nu op mij heb is iets dat heel veel ellende breng dus ik wil graag weten hoe ik vanaf kom en of ik vanaf moet komen>? Ik geloof in god en ik geloof in al het goede in de mens maar erzijn sommige bij die heel erg extreem ver gaan om een ander de leven miserable te maken en ik was volgens mij op de verkeerde moment en de verkeerde tijdstip langs gelopen en de negatieve wave dat ik nu heb belemmer me met heel veel dingen. Ik hoop dat ik via deze mail in contact kan komen met Dhr. Derik Ogilvie want mijn probleem is echt serieus en ik wordt er gek van. Mijn geld vlieg zomaar van mijn handen weg. En nu weet ik niet wat ik moet doen. Met vriendelijke groeten,
  Irène Pedro

    /   Reply  / 
 16. anna

  I love you because, Iam the same…hope you contact me………..I feel so much but nobody wil understand me, but you have bevestiging…dutch sorry but wake me i fly whit tralaalaaa so thats what you are the first day and make it the last day give spirit the way …….but don’t let it go a way……..I am here and stay kisses Anna x

    /   Reply  / 
 17. Charmaine

  Ik heb Derek enkele malen op tv gezien. Ik weet dat er inderdaad kontakt gemaakt kan worden met overledenen. Mijn zoon (16) heeft vanaf hij kan praten kontakt met een of meer vooroudergeesten wat zijn gedrag beinvloed. Die diagnose heb ik van tig paragnosten gekregen maar hulp heb ik niet gevonden. Ik geloof dat Derek kontakt kan maken, zodat we kunnen weten, wat er verder moet gebeuren. Hoe kom ik op korte termijn met Derek in kontakt? Someone help me please

    /   Reply  / 
 18. annemarie

  ik heb een vraagje.
  weet iemand hoe ik kan aanmelden voor de nieuwe programma van derek olgivie.
  wil er zo graag heen met mijn oom mijn oma en mijn moeder.

  groetjes annemarie

    /   Reply  / 
 19. Nicole

  Hallo wie kan mij helpen in contact te komen
  met Derek Ogilvie.
  6 jaar geleden is mijn vader en mijn
  zoontje (3 dagen oud) 3 maanden na elkaar
  overleden.
  Nu zou ik graag een sessie willen om zo toch
  iets te weten te komen over mijn vader en mijn
  zoontje.
  Ik zit hier al 6 jaar mee met dit grote
  verlies van hun beide.
  Hoop dat me iemand kan helpen dit op te
  lossen.
  Groetjes Nicole

    /   Reply  / 
  1. Karla

   Via rtltickets.nl kun je kaarten kopen voor zijn shows!

     /   Reply  / 
   1. anjahoksbergen

    Zou heel graag een keertje naar een show willen gaan om in contact te komen met familie die onverwachts overleden zijn

      /   Reply  / 
 20. klaas

  ik heb wat afleveringen van Derek Ogilvie gezien en echt ongelofelijk wat hij kan, maar heeft hij er geen truc voor ofzo.. op verschillende internet sites, staat dat hij gebruik maakt van coldreading en zo. ik zou dit wel heel erg vinden. me moeder is overleden sindskort en wil graag eens naar hem toe. wat denken jullie hiervan… licht hij de boel op…

    /   Reply  / 
 21. Nil Volentibus Arduum

  Naar mijn mening is het niet eens zo belangrijk of het echt wáár is of niet, wat Dhr. Ogilvie vertelt. Je mag zelf weten of je het voor wáár aanneemt of niet; dat is een keuze. Het kopen van een kaartje voor zijn show is ook een keuze; eentje die je zèlf maakt.

  Zo kan je ook ervoor kiezen, om dàt wat Derek vertelt niet zozeer als absolúte waarheid aan te nemen, maar wel als mógelijke waarheid. Aan een mógelijk waarheid kan immers veel steun ontleend worden; kijk naar de religies en de geschriften.

  Ik zelf neem niet zonder meer aan dat alles wat een Bijbel, Koran of Thora of een ander religieus geschrift vertelt ook de èchte waarheid is. Des ondanks is door een juiste interpretatie van deze geschriften heel veel levenswijsheid eruit te verkrijgen. Hetzelfde geldt voor wat we wetenschappelijke feiten noemen en wat ‘t waarschijnlijk ook zíjn…

    /   Reply  / 
 22. Megan Schellekens

  Hey, ik zit namelijk met een probleem, al zo’n 7 maanden lang, en ik wil namelijk contact krijgen met derek ogilvie eventueel dat hij eens bij me op bezoeek komt. mijn geest is uit mijn lijf, en ik zou graag willen wete wanneer ze terug komt.

  Megan

    /   Reply  / 
  1. chantal

   Megan,

   Ik heb een vraagje.. kunnen er geesten in je lichaam zitten?
   Of ben je zelf gewoon een geest in een lichaam?

     /   Reply  / 
 23. ans

  kan JIJ mij helpen???

    /   Reply  / 
 24. paine

  dear derick
  please can you help my daughter in law she lost her grandmother just before she got married 6 months later her granddad commited suiside then she lost her baby she has been to your show hoping you would get her granddad or baby as she has so many questions can you please help her bless you xxxxx anna

    /   Reply  / 
 25. henriette

  ik ben sins 4en half jaar bezeten van een geest die zich beelzebub 3 noemt ikl hoop dat hij zich uit mijn lichaam kan laten treden aangezien ik na een optreden ga van derek oglivy

    /   Reply  / 
 26. kim koopman

  beste dirk

  wij zijn een gezin bestaande uit 5
  onze 2 jongens zijn op jonge leeftijd uithuis geplaats
  onze jongste zoon was 7 weeken oud
  in het pleeg gezin waar hij heeft gezeten
  wisten geen raad meer met hem
  en besloeten niet meer verder te gaan met hem in hun thuis situatie en hebben besloten te stoppen ze hebben op korte termijn besloten om hem naar bijna 3 jaar thuis te plaatsen
  hij is nu sins 2 juni 2010 trug bij ons
  maar ook hier weeten we ons geen raad
  hij toont vreemt gedrag en is erg agresief
  wij hebben verschilende hulpverlening over de vloer voor hem
  maar ook zij weeten het niet
  hij heeft ook slaap (kalmerings) pillen daar gehad
  wij hebben ze een tijdje gebruikt maar vinden niet dat een kind
  van 3 slaap pillen moet slikken wij weeten het niet meer
  kun jij ons helpen om hem beter te begrijpen
  ze komen er niet achter waarom hij dit gedrag vertoont
  zijn broer is hier ook de duppe van wand die krijgt niet genoeg aandacht om dat wij steets weer elke dag onze energie in de jongeste moetten steken
  wij weeten ons geen raad meer

  KUN JIJ ONS HELPEN om onze zoon te leren en kunnen begrijpen

  GR .. Kim koopman

    /   Reply  / 
 27. Nars Martinus

  Goeden dag allemaal hoe kom ik aan kaartjes van Derick. Want ik wil daar naar toe samen met mijn vrouw om twéé dingen te vragen aan hem. Want de moeder van mijn vrouw is drie en een half jaar overleden en zij zit er nog héél erg mee want haar moeder was alles voor haar. Ze heeft het dus erg moeilijk er mee. Ze probeert het te verbergen voor mij maar ik ben niet gek misschien wel een beetje prettig gestoord maar niet gek.Ik heb zelf een ernstig brommer ongeluk gekregen en nu (denk) ik dat mijn overleden oma mij uit mijn negen weken lange durende coma gehaald heeft. Want ik zeg dat nou wel iedere keer “omdat ik dat gedroomd heb dat zij mij uit mijn coma gehaald heeft” en ik wil nu wel eens weten of dat echt waar is want mijn ongeluk is al 13 jaar geleden dus het lijkt mij nu wel eens tijd om dat te weten.

    /   Reply  / 
 28. chantal

  Hallo,

  ik heb op men negende men vader aan kanker zien overlijden sindsdien heb ik het gevoel dat hij bij me is en ik heb hem al eens gezien aleen weetikniet of het echt was of ik halisuneerde ik wil heel graag een mail sturen met een paar vragen aan derek ogilivie alleen weet ik zen mail niet.. help me aub!

  Bang Meisje.

    /   Reply  / 
 29. Myra

  geloof maar dat je hem echt gezien hebt chantal!
  (hallucineren doe je niet zomaar en bang hoef je zeker niet te zijn)

    /   Reply  / 
  1. chantal

   Beste Myra,

   Ik heb een vraag of jij mij kan helpen,
   Ik snap het nog niet helemaal..!

     /   Reply  / 
 30. chantal

  maar, straks gebeurt er iets engs Ofwel… Spreekt hij me aan is hij dan al geest en waar is hij nu..? :(

    /   Reply  / 
 31. chantal

  Waar is hij nu echt in de hemel of ligt hij in de kist met ogendicht dat hij alles kan horen maar niks doen..? zoveel vragen aleen mijn moeder weer geen antwoord.

  Bang Meisje.

    /   Reply  / 
 32. jetty

  ik zie weinig donkere mensens ? bij die programma van derek ogilvie is het dat ze niet geloven in derek ,of zijn ze bang om dingens te horen die ze niet willen horen .en als ze aanwezig zouden zijn ,zou hij dan meer voelen wat die geesten betrijft.want is er een verschil tussen blanken en donkere geesten ?.
  dat was mijn vraag

    /   Reply  / 
  1. kabouter

   Donkere mensen krijgen in het dagelijks leven al zoveel te horen wat ze niet willen horen.

     /   Reply  / 
 33. brasjen

  beste derick wij zijn een gezin van vijf personen twee dochters en een zoon zou graag je hulp in roepen voor mijn oudste dochter zij is 36 jaar en zij is gehadicapt een schat van een meid ze woond nog steeds thuis daar wij er ook niet jonger op worden willen wij een plekje voor haar zoeken voor de toekomst waar zij zich thuis gaat voelen ik heb het hier erg moeilijk mee en weet niet of ik hier goed aan doe ze kan namelijk niet praten verder zijn er ook nog andere problemen wat zij heeft meegemaakt en niet weten hoe zij hier mee om gaat dit is zeer belangrijk voor mijn dochter en voor ons gezin hoop zo dat u ons kunt helpen met dit alles heb nog veel meer te vertellen maar dan word de brief te lang groetjes gb

    /   Reply  / 
 34. chantal

  Hoi,

  Ik wil graag een mail sturen naar Derek Ogilvie.
  Sinds mijn vader is overleden zie ik een soort van geesten..,
  Maar zie ik het wel echt, of is het nep?
  Aanstaande woensdag ga ik naar de serie: Paranormale kinderen.
  Maar elke keer als ik er aan denk krijg ik een raar gevoel,
  mijn beste vriendin wou me steunen en ze zij dat ze dit ook heeft..
  maar toen ik haar zag met een ander meisje zei ze dat het niet echt was, en dat was het!ik was heel boos ze weet gewoon niet wat ik meemaak! kan iemand mij asjeblieft helpen?

  Bang Meisje.

    /   Reply  / 
 35. marga

  hallo ik had kaarten bestelt voor een reading van Derrek Oglivie,en ook al betaalt,maar kreeg toen een mailtje dat er ineens geen kaarten meer waren.Daar was ik helemaal niet zo blij mee,jammer maar niet leuk,gr.marga

    /   Reply  / 
 36. monica stroobach

  dit is voor derek ik hoop dat je dit leest.
  ik ben 8 jaar geleden mijn moeder verloren aan kanker binnen 4 weken was ze er niet meer ik heb dus niet echt de tijd gehad om aan het idee te wennen dat ik straks geen moeder meer heb we hadden afgesproken dat als mijn moeder de kans kreeg om mij iets te laten weten dat ze er is bv dan zou ze dat doen.
  tot nu toe nog niks van haar vernomen en zou zo graag willen weten waarom niet ik heb dingen gadaan waar ik niet trots op ben en ben bang dat ze daarom niks van zich laat horen omdat ze zich misschien wel voor mij schaamd of dat ze boos op mij is.
  het is aankomende 10 dec 8 jaar geleden en ik kan het nog steeds geen plekje geven kan nog steeds niet accepteren dat ze er niet meer is ik heb 3 kinderen een van 6 en een tweeling van bijna ander half jaar elke dag doet het me zo veel pijn dat ze mijn moeder niet kennen en ook nooit zullen kennen ik zit vast met mijn gevoelens en weet niet hoe ik er mee om moet gaan ik wil het accepteren maar kan het niet alstublieft help me hiermee

  veel liefs mij

    /   Reply  / 
 37. riekie

  ik heb mijn zuster en zwager verloren waar ik jaren een heel goed contact mee heb gehad totdat er door dr kinderen onderling ruzie ontstond en ik niet bij overlijden van mijn zwager en zuster mocht zijn wat mijn zeer veel pijn heeft gedaan nu vraag ik mijn af hoe is het boven en zijn ze nog boos?

    /   Reply  / 
 38. faro

  beste Fujaro. ik ben iemand die nergens bang voor was,en door mijn werkzaamheden vroeger, ook nergens in geloofd heb [z.g.n. katholiek opgevoed]….Maar door persoonlijke onverklaarbare ervaringen welke ik samen met mijn echtgenote op heb gedaan,ook mede door verschrikkelijke ervaringen die het leven ons toe bedeeld heeft, Heb ik mijn zienswijze op onverklaarbare gebeurtenissen drastisch moeten wijzigen.ja ik lachte vroeger ook om allerlei ‘kul’verhalen.met de opmerking eerst zien en dan geloven. nu dat heb ik intussen wel ervaren.’geloof mij maar er is meer in ons atmosfeertje dan waar wij erg in hebben.

    /   Reply  / 
 39. janny

  ik kijk altijd naar derk ik hoop dat hij ook een keer bij ons n de buurt komt,want ik zit heel erg met een vraag die ihem l stellen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>