Halloween vieren met Tara Anka

Wil je dit jaar eens wat meer stil staan bij het jaarfeest Halloween? Tara Anka organiseert aanstaande vrijdag een ritueel voor dit Keltische oudejaarsfeest, waarbij een weergaloos feest wordt beloofd, waarbij de spirituele achtergrond zeker niet wordt vergeten.

“Alles is mogelijk bij deze viering”, laat Tara Anka weten. “Want rond de jaarwende wanneer het oude sterft en het nieuwe nog ongeboren is, zijn de sluiers heel dun.”

Zoals we weten is het nu een goeie tijd om contact te maken met de parallelle werelden. Tussen de sluiers door te (trance)reizen en nieuwe magische krachten aan te boren. Een tijd om je magie aan te scherpen en een tijd om contact te maken met de voorouders Elders en Grootmoeders. Tara Anka: “En vooral een tijd om te Orakelen, wat we ruimschoots gaan doen! Trek dus je mooiste of gekste Halloween outfit aan (niet verplicht) en geef je op voor deze griezelig, magische en leuke avond.”

Voor meer informatie over deze of andere activiteiten van Tara Anka, kun je een kijkje nemen op de website.

Meer weten over Halloween en de oorsprong van dit jaarfeest? Kijk dan ook eens hier.

Lees ook:Halloween vieren in Rotterdam
Lees ook:Halloweenviering te Rotterdam
Lees ook:Beltaneviering in Rotterdam
Lees ook:Sjamanistische trancereis in Breda
Lees ook:Contact met de voorouders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>