Sjamanistische trancereis in Breda

Anka Maranka, ofwel Marieke Schouten, organiseert aanstaande vrijdagavond  25 mei een Sjamanistische Trancereis te Breda. Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom voor deze “magische reis buiten tijd en ruimte”.

“Laat je meenemen door het ritme van mijn trommel en de helende klanken van mijn stem”, aldus Anka Maranka. “Met een intentie maken we beschermd en veilig een reis naar andere dimensies en bewustzijnsgebieden.
We maken contact met ons gevoel, innerlijke kracht en intuïtie.”

Tijdens deze reis maak je contact met je ware ik en wat er in je leeft en wat jou beweegt. Zo kun je ervaren hoe belangrijk jouw aanwezigheid is voor ‘het geheel’, waarom je hier op aarde bent en wat jouw missie hier is.

Nieuwsgierig geworden? De trancereis is van 20.00 tot 22.00 uur in Copacabana te Breda. Voor meer informatie, vragen of om je aan te melden kun je kijken op de website van Anka Maranka.

Heb jij al eens een trancereis meegemaakt?

Lees ook:Reizen met de energie van de panter
Lees ook:Trancereizen: op reis naar je innerlijke wereld
Lees ook:Sjamanistische Trancereis op vooravond einde Maya kalender
Lees ook:De kracht van muziek: Droomtijdconcerten van Anka Maranka
Lees ook:Ondersteuning bij het nieuwe bewustzijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>