Halloween vieren in Rotterdam

Zin in een feestje? Op vrijdag 2 november organiseert Tara-Anka een gezellig nieuwjaarsfeest in Centrum Djoj te Rotterdam. Want de oude Kelten vierden rond deze periode, met Halloween een nieuw jaar. “We spetteren wederom het nieuwe seizoen en het Keltische Nieuwjaar in met een weergaloos feest, waarbij de spirituele achtergrond zeker niet wordt vergeten.” laat Anke van Tara-Anka weten.

Dunne sluiers
Alles is mogelijk bij deze viering. Want rond de jaarwende, wanneer het oude sterft en het nieuwe nog ongeboren is, zijn de sluiers heel dun. Het is een fantastische tijd om contact te maken met de parallelle werelden. En om te (trance)reizen tussen de sluiers en nieuwe magische krachten aan te boren. Een tijd om je magie aan te scherpen, een tijd om contact te maken met de voorouders, Elders en Grootmoeders. En vooral een tijd om te Orakelen, wat dan ook ruimschoots gaat gebeuren tijdens de Halloweenviering in Rotterdam.

Trek je mooiste of gekste Halloween outfit aan (niet verplicht) en geef je op voor deze griezelig magische en leuke avond. Iedereen is welkom, ook als je nog nooit het Keltische Nieuwjaar of een ander ritueel hebt bijgewoond.
Voor meer informatie over deze viering en andere activiteiten van Tara-Anka kun je vinden op de website.

Hoe vier jij Halloween?

Lees ook:Halloweenviering te Rotterdam
Lees ook:Halloween vieren met Tara Anka
Lees ook:Beltaneviering in Rotterdam
Lees ook:Halloweenlezing Susan Smit in Amstelveen
Lees ook:De spirituele jacht voorbereiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>