Halloweenviering te Rotterdam

Aanstaande zaterdag 29 oktober viert Tara Anka het nieuwe Seizoen met een spetterende Halloween viering. “We gaan het Keltische Nieuwjaar in met een weergaloos feest, waarbij de spirituele achtergrond zeker niet wordt vergeten”, vertelt Anke van Tara Anka. “Alles is mogelijk bij deze viering. Want rond de jaarwende wanneer het oude sterft en het nieuwe nog ongeboren is, zijn de sluiers heel dun. Het is een fantastische tijd om contact te maken met de parallelle werelden, tussen de sluiers door te (trance)reizen en nieuwe magische krachten aan te boren. Een tijd om je magie aan te scherpen, een tijd om contact te maken met de voorouders, Elders en Grootmoeders. En vooral een tijd om te orakelen wat we ruimschoots gaan doen.”

De viering vindt plaats in Centrum Djoj te Rotterdam.Tara Anka nodigt iedereen uit om dit mooie, magische en gezellige feest mee te vieren, ervaring is niet nodig. “Trek je mooiste of gekste Halloween outfit aan (niet verplicht) en geef je op voor deze griezelige, magische en leuke avond!”, aldus Anke. Iedereen is welkom, ervaring is niet nodig. Voor meer informatie kun je uiteraard terecht op de website van Tara Anka.

Heb jij weleens Halloween gevierd? Hoe?

Lees ook:Halloween vieren in Rotterdam
Lees ook:Halloween vieren met Tara Anka
Lees ook:Beltaneviering in Rotterdam
Lees ook:Het pad van de Godin volgen
Lees ook:Last minute volle maan-viering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>