Journey with the Rainbow Dolphins

Journey with the Rainbow Dolphins is een Engelstalig kinderboekje dat kinderen helpt om hun zelfvertrouwen te vergroten, gevoelens te uiten en hun positieve eigenschappen benadrukt.

Het verhaaltje gaat over een meisje dat bang in bed ligt als een magische eenhoorn haar komt halen om samen op reis te gaan. Tijdens de reis ontmoeten ze een aantal dolfijnen, elke met een eigenschap, zoals zelfvertrouwen en intuïtie.

Het boekje heeft een meditatieve inslag. De tekst heeft een bepaalde cadans die ontspant. De kleuren van de dolfijnen hebben een relatie tot het chakrasysteem. Elk dier (symbool voor een kwaliteit in een kind) heeft een eigen energie, waarmee een kind kan resoneren.

Ook sympathiek: een deel van de opbrengst van het boekje gaat naar Dolphin Research Australia.

Ik denk dat dit soort kinderboeken een waardevolle aanvulling kunnen zijn op de opvoeding. Het is dus wachten op een Nederlandse vertaling. Of een Nederlandse uitgever die meer meditatieve teksten voor kinderen uitgeeft dan er nu op de markt zijn.

Boek lezen? Je kunt via Amazon Journey with the Rainbow Dolphins bestellen.

Journey with the rainbow dolphins

Lees ook:Vanavond in Qir: Brandon Bays
Lees ook:Boekrecensie: ‘Reikileefregels voor kinderen’
Lees ook:Zwemmen met dolfijnen
Lees ook:Eindelijk een Spirituele ontmoetingsplaats op het web
Lees ook:Spirituele ontmoetingsplaats op het web

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>