Vanavond in Qir: Brandon Bays

Vanavond om 21:00 uur in het radioprogramma Qir op Spirituele Radioomroep Indigo is Brandon Bays te gast. Bays is de grondlegger van de methode De Helende Reis (The Journey). Zij heeft de methode ontwikkeld op basis van haar eigen ervaringen met de spontane genezing van een gezwel in haar baarmoeder. Haar ervaringen en de ontwikkeling van de methode zijn beschreven in haar eerste boek, 'The Journey, roadmap to the soul'. In Nederland is het boek verkrijgbaar onder de titel 'De Helende Reis'.

Het tweede boek van Brandon Bays beschrijft ervaringen met en toepassing van het Helende Reis proces bij kinderen. De titel ervan is 'De Helende Reis voor kinderen'. In haar derde boek 'Vrijheid is' geeft zij eenvoudige manieren om innerlijke vrijheid te ervaren en te bestendigen.
 
Brandon Bays geeft workshops over de hele wereld. In Nederland verzorgt zij naast de Intensive waarin de Helende Reis processen worden ervaren en aangeleerd ook andere, zeer waardevolle, modules plus een opleiding tot gecertificeerd Journey Practitioner.
Brandon Bays komt in het  weekend van 12 en 13 mei 2007 naar jaarbeurs Utrecht om tijd vrij te maken voor nieuwe ontwikkelingen.

Meer informatie hierover is te vinden op de website van de Nederlandse Verenging van Journey-therapeuten.
Meer informatie over Brandon Bays, haar workshops en de opleiding tot Journey Practitioner is te vinden op op de website van de Helende Reis.

Lees ook:Journey with the Rainbow Dolphins
Lees ook:Leven vanuit verbinding op het Open Up! festival
Lees ook:Innerlijke reis aan de hand van je chakra’s
Lees ook:Spirituele boekenlijst
Lees ook:Mind Academy organiseert NLP-informatieavond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>