Boekrecensie: ‘Reikileefregels voor kinderen’

Als reikimaster en als (kersverse) moeder ben ik erg geïnteresseerd in de combinatie van spiritualiteit en kinderen of ouderschap. Vandaar dat ik een tijdje geleden het boekje ‘Reikileefregels voor kinderen’ heb opgevraagd. Het boekje is geschreven en uitgegeven door een Reikimaster, die duidelijk ook ervaring heeft met kinderen.

‘Reikileefregels voor kinderen’ gaat over de leefregels die dr. Mikao Usui heeft opgesteld over Reiki. Er wordt in duidelijke taal uitgelegd wat deze leefregels nou eigenlijk betekenen. Het boekje bevat een hoop levenswijsheid en is toch redelijk te begrijpen voor de jongeren onder ons, hoewel ik me bij sommige dingen wel afvraag wat de minimumleeftijd zou zijn. Maar ook dan is de inhoud onder begeleiding van een volwassene goed te verklaren.

En voor een volwassene die geïnteresseerd is in Reiki zou het ook zeker geen kwaad kunnen om dit boekje eens ter hand te nemen! Want door de begrijpelijke taal waarin in dit boekje wordt beschreven wat de leefregels inhouden, worden wij ook weer even op een duidelijke manier herinnerd aan waar we het nou ook alweer voor doen.

‘Reikileefregels voor kinderen’, door Anneke Veelen-van de Reep
ISBN 908085561-8
Uitgeverij: Reikicentrum Rosa Alba Posterholt

Lees ook:Reiki voor kinderen
Lees ook:Reiki leefregels
Lees ook:Het eerste Nederlandse Reiki festival
Lees ook:Spirituele kinderboeken
Lees ook:Je stamboom helen met reiki

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>