Spirituele ontmoetingsplaats op het web

Spirituele mensen ontmoeten kan best lastig zijn, vooral als je op zoek bent naar een soulmate of souldate. De reguliere dating sites zijn vaak erg op het uiterlijk en op materialisme gericht en veel mensen missen hier de diepgang. Er is nu een nieuwe site opgezet die een spirituele insteek heeft: Rainbow Dimensions.

Spirituele ontmoetingsplaats Rainbow Dimensions is op 21 december op het wereldwijde web gelanceerd. Tijdens de introductieperiode, tot en met 15 januari 2007, kun je kosteloos van de functionaliteit van een volledig lidmaatschap gebruik maken.

Rainbow Dimensions is een ontmoetingsplaats waar het accent ligt op spiritualiteit en waar je in contact kunt komen met andere personen op basis van spirituele zoekcriteria. Dit hoeft uiteraard niet een (levens)partner te betreffen, maar kan ook een puur vriendschappelijk contact zijn. De site is daarom bedoeld voor diegenen die bij de reguliere 'dating sites' niet voldoende diepgang ervaren en eigenlijk niet goed kunnen vinden wat ze 'zoeken': een 'soulmate' of een 'souldate'.

Klik hier om een kijkje te nemen op de website van Rainbow Dimensions.

(Bron illustratie: Rainbow Dimensions)

Lees ook:Eindelijk een Spirituele ontmoetingsplaats op het web
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van maart 2007
Lees ook:Doe een gratis donatie
Lees ook:Online spiritualiteit beleven populair
Lees ook:Journey with the Rainbow Dolphins

1 Reacties // Reageer

One thought on “Spirituele ontmoetingsplaats op het web

 1. E.A.M. Gussenhoven

  beste heer/mevrouw,

  Bij het aanklikken van de link naar Rainbow Dimensions, opent deze website niet en krijg ik de mededeling te lezen: ‘kan de URL niet vinden’, Weet u hier een oplossing voor ?
  Bij voorbaat dank,

  Met vriendelijke groeten,

  E.A.M. Gussenhoven.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>