Healing voor kinderen

Het Triskal Healing Centre te Delft biedt vanaf september 2012 ook healing speciaal voor kinderen aan. En het mooie is dat je geen afspraak hoeft te maken; je kunt gewoon binnenlopen op de woensdagmiddag!

Kinderhealing
Triskal is elke woensdagmiddag open van 13.00 tot 16.00 uur, speciaal voor kinderen! Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken, je kunt gewoon binnen komen lopen. Een kinderhealing duurt zo’n 20 minuten en wordt gegeven door Janneke.
Zij geeft energieen door die het kind op dat moment kunnen helpen. Bijvoorbeeld met angsten, fysieke klachten of gewoon om rustig te worden en beter in balans te komen.

Ook op afspraak
Een healing kost 10 euro en is voor kinderen van alle leeftijden tot 18 jaar. Ouders mogen er natuurlijk bij zijn, iedereen is welkom. De kinderhealingen worden speciaal op woensdagmiddag gegeven, omdat de meeste kinderen dan niet naar school moeten. Ben jij of je kind toch niet in staat om op de woensdagmiddag bij Triskal langs te komen, dan kun je ook op andere daen een afspraak maken met Janneke.

Zou jij je kind een healing willen geven? Waarvoor?

Lees ook:Spiritueel tekenen bij Triskal
Lees ook:Vanavond in Delft: Thema-avond ‘Volle Maan’
Lees ook:Hoogsensitieve kinderen en Sinterklaas
Lees ook:Engeltherapie-workshop voor kinderen
Lees ook:Tarot thema-avond bij Triskal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>