Tarot thema-avond bij Triskal

De thema-avond van het Triskal Healing Centre te Delft staat vanavond helemaal in hetteken van de tarot. Hoe werkt een tarotlegging en hoe kun je zelf met een tarotdeck aan de slag? Dat en meer komt tijdens deze thema-avond aan bod.

Hoe leg je tarotkaarten? Wat is de betekenis van de kaarten? Hoe kun je deze betekenis het beste uitleggen aan degene voor wie je de tarot legt? Dat zijn enkele van de vragen die vanavond worden beantwoord tijdens de thema-avond Tarot van het Triskal Healing Centre te Delft.

Op een simpele manier kan iedereen die geinteresseerd is, zich vanavond verdiepen in de wereld van de Tarot. Je leert hoe je via e de kaarten en je invoelingsvermogen de juiste uitleg kunt geven aan wat de kaarten je vertellen, waar je allemaal op moet letten en wat je vooral niet moet doen.

Je hoeft geen ervaring met detarot te hebben om de thema-avond bij te wonen.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Vanavond in Delft: Thema-avond ‘Volle Maan’
Lees ook:Triskal in het teken van kleur
Lees ook:Pendelen bij Triskal
Lees ook:Magie ervaren bij Triskal
Lees ook:Wat te doen met edelstenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>