Spiritueel tekenen bij Triskal

Donderdag 15 maart staat de avond bij Triskal Healing Centre te Delft in het thema 'Spiritueel Tekenen, een ontdekkingsreis omtrent jezelf'. Herbert Stam helpt mensen door ze uit te nodigen tot iets dat hen verder helpt. Dit doet hij onder andere met tekenen. Als gids en therapeut tekent hij wat hem wordt ingegeven vanuit de spirituele sfeer. Deze avond krijgen anderen ook de mogelijkheid om dit te doen.

De thema-avond bij Triskal Healing Centre staat voor het kind in jezelf dat tekent en hiermee je pad verlicht. Je wordt dan ook vanaf 19:30 uur uitgenodigd om zelf te komen tekenen.

Eerst worden er enkele oefeningen gedaan, waarna je aan de slag kan. Herbert Stam vult je tekening vervolgend aan met wat hem wordt ingegeven als boodschap voor jou. Zo kun je iets ontdekken van jezelf en over jezelf. En je hoeft geen Rembrandt te zijn; iedereen kan iets tekenen. Het is een creatief spel dat je kan verbinden met je eeuwige jeugd, hoe oud je ook bent.

Meer onformatie over Triskal Healing Centre kun je vinden op de website. Ook Herbert Stam heeft zijn eigen website waar je terecht kunt voor informatie.

Lees ook:Tarot thema-avond bij Triskal
Lees ook:Ontmoet je krachtdier bij Triskal
Lees ook:Ware liefde
Lees ook:Kaarsvlamlezen bij Triskal
Lees ook:Magie ervaren bij Triskal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>