Vanavond in Delft: Thema-avond ‘Volle Maan’

Vanavond organiseert het Triskal Healing Centre te Delft een avond in het thema van de Volle Maan en rituelen. Op deze thema-avond, die duurt van 19:30 uur tot 23:30 uur, wordt er gewerkt met de energie van de volle maan. Er wordt met alle aanwezigen een ritueel gedaan en er wordt uitgelegd hoe je dit ook zelf kunt doen.

Marianne en Monique van Triskal Healing Centre: "We gaan ons met de energie van de volle maan omringen en laten de energie doen wat het moet doen. We zullen ons op deze avond gaan verdiepen in het maken van een ritueel en het doen ervan, waar moet je op letten en waar moet je rekening mee houden, en wat je kunt verwachten."

Ook de thema's die bij de volle manen horen, worden vanavond besprokene en er wordt kort ingegaan op de jaarfeesten en de vieringen daarvan.Hierbij wordt ook de cyclus van de natuur behandeld en hoe je daar zelf op in kunt spelen en ernaar kunt handelen.

"De energie van de volle maan is zeer krachtig en als je je daar bewust van bent kun je er hele positieve dingen mee doen," laten Marianne en Monique weten.

Je hoeft je niet van tevoren op te geven voor de thema-avond en je kunt dus gewoon langs komen. De kosten zijn € 12,50 en lekkere hapjes en drankjes zijn inbegrepen.

Het Triskal Healing Centre bevindt zich aan de Molslaan 121 te Delft. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website.

Lees ook:Vanavond Volle Maan-viering in Delft
Lees ook:Viering van de Maan van de Dood
Lees ook:Volle Maan-viering Triskal gaat toch door
Lees ook:De Maan van de Roos bij Triskal
Lees ook:De Jachtmaan: een tijd van transformatie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vanavond in Delft: Thema-avond ‘Volle Maan’

  1. Karla

    Jammer dat ik dit nu pas lees, anders was ik waarschijnlijk wel erheen gegaan. Jammer, misschien een volgende keer?

      /   Reply  / 
  2. Layla

    Ja jammer he, ik kreeg het mailtje ook pas vandaag. Maar misschien dat er toch nog mensen zijn die kunnen vanavond..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>