Klank & Healing ligconcert

Op 26 oktober is er weer een klank & healing ligconcert van Centrum De Quest in Rotterdam. In de magische klank & healing wordt er contact gemaakt met alle soorten van klank. Klank heeft een bijzondere uitwerking op lichaam, gevoel, gedachten en ziel.

Helende trillingen
Klank bestaat uit trillingen. Ook energie bestaat uit trillingen. Klank is energie. En Sjamanen hebben door de tijd heen gebruik gemaakt van deze kennis om door middel van klank de mens te healen. Deze klank-trillingen kunnen ervoor zorgen dat de cellen in je lichaam dezelfde trillingsfrequentie overnemen en daardoor beginnen met zichzelf te genezen, rust te geven of energie op te nemen daar waar nodig is.

Meer dan klank
Er wordt tijdens het ligconcert niet alleen gewerkt met de healing van klank, maar ook met aanraking en de healing van handopleggingen (reiki, magnetiseren, aquarius energie, violette vuur), met stenen die ookwel de bibliotheek van de aarde worden genoemd omdat alle wijsheid in stenen is opgeslagen, en met geuren omdat ook dit een helende werking heeft.

Het enige wat je als deelnemer aan deze magische klank & healing hoeft te doen, is lekker liggen en genieten. Dat moet lukken!
Voor meer informatie o om je aan te melden kun je een kijkje nemen op de website van Centrum De Quest.

Heb jij al eens een Klank & Healing ligconcert meegemaakt?

Lees ook:Magische Klank & Healing
Lees ook:Ontspannen met een Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Ontspannen met een Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Niets anders dan liggen en genieten!
Lees ook:Een duikje in een klankbad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>