Ontspannen met een Klank & Healing ligconcert

Ben je toe aan ontspanning? Heb je behoefte aan rust? Met een Klank & Healing concert krijg je de kans om helemaal tot rust te komen, door niets anders te doen dan te liggen, ervaren en genieten… Klinkt goed? Op 24 augustus kun je zelf een Klank & Healing ligconcert ervaring in Centrum Djoj te Rotterdam.

Het ligconcert wordt georganiseerd door Caroline Daalder van Centrum De Quest. “Het is een heerlijke ervaring, waarbij we contact gaan maken met alle soorten van klank”, vertelt ze. “Klank heeft een bijzondere uitwerking op lichaam, gevoel, gedachten en ziel. Klank bestaat uit trillingen, en energie bestaat uit trillingen. Klank is energie.”

Sjamanisme
Caroline werkt zelf meestal vanuit het Sjamanisme.  “Sjamanen hebben door de tijd heen gebruik gemaakt van klank om de mens te healen. Deze klank-trillingen kunnen ervoor zorgen dat de cellen in je lichaam dezelfde trillingsfrequentie overnemen en daardoor beginnen met zichzelf te genezen, rust te geven of energie op te nemen daar waar nodig is.”

Wil je meer weten over het Klank & Healing ligconcert van Centrum De Quest op 20 april, dan kun je kijken op de website.

Heb jij weleens een Klank & Healing concert mogen ervaren?

Lees ook:Ontspannen met een Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Magische Klank & Healing
Lees ook:Niets anders dan liggen en genieten!
Lees ook:Een duikje in een klankbad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>