Natuurlijke huidverzorgingsproducten: ook op vakantie

Vakantietijd! Vrij kamperen, tentje uit en jezelf gelijk wassen in een prachtig mooi meer. Terwijl je dat doet zie je het schuim van de in de winkel gekochte shampoo, tandpasta en doucheschuim in het water verspreiden. Op dat moment komt het besef dat je niet goed bezig bent. Je geniet van de natuur, het mooie heldere water en nu bevuil je deze met schuimende chemicaliën?

natuurlijke huidverzorgingsproducten

[Copyright beeld parafly via Pixabay]

Vakantiehuis, hotel of gewoon thuis het gaat de gootsteen in; je ziet niet waar de chemicaliën heen gaan en de meeste mensen denken er verder niet meer over na. Maar juist op het moment dat  je in de natuur bent op een prachtige plek, de vissen om je heen ziet zwemmen, de libellen om je heen ziet vliegen, is het tijd om maatregelen te nemen het tij te keren en te kiezen voor echte natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Zo kunnen wij, onze kinderen en hun kinderen langer van onze planeet Aarde genieten.

Er zijn diverse verzorgingsproducten op de markt met aantrekkelijk gekleurde verpakkingen en verleidelijke geuren. Maar zijn de meeste verzorgingsproducten wel zo mooi als ze doen voorkomen? Het antwoord is nee!

Conserveringsmiddelen
In veel verzorgingsproducten zitten conserveringsmiddelen (chemicaliën) die ervoor zorgen dat de verzorgingsproducten langer bewaart kunnen worden zonder dat het van structuur of kleur verandert. De chemische stoffen kunnen leiden tot huidirritaties of erger. Zelfs in babyverzorgingsproducten zitten chemicaliën, alsook synthetische stoffen, opvulmiddelen, plastic. In  vele gezichtscrèmes, shampoo, bodylotion, deodorant, zonnebrandcrème, tandpasta zijn geur- en smaakstoffen verwerk. De reden dat de cosmeticafabrikanten deze gevaarlijke stoffen in hun producten stoppen is omdat zij vinden dat dit soort ingrediënten goedkoper zijn dan de natuurlijke alternatieven.

Natuurlijke huidverzorgingsproducten
Ringana’s NaturaeToday denkt daar heel anders over. De filosofie is : “Het moet voor iedereen betaalbaar zijn om gezond te zijn en gezond te leven.” NaturaeToday levert natuurlijke huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen van het Oostenrijkse merk Ringana; gemaakt van puur natuurlijke, verse organische en gezonde grondstoffen. Dit houdt in dat de producten zonder conserveringsmiddelen en chemicaliën worden gemaakt, en zijn zij dierproefvrij en geheel vrij van dierlijke stoffen! De verzorgingsproducten zijn geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen.

Vers bereid
De producten van Ringana zijn niet te koop in de winkel of ergens op voorraad. Waarom niet? Huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen welke verkocht worden in winkels of vanuit voorraad moeten langer bewaard kunnen worden, gevolg: er moeten conserveringsmiddelen worden toegevoegd. Wij doen dit anders. Wanneer je bij mijn webshop NaturaeToday jouw producten besteld, worden deze vers gemaakt en direct naar je verstuurd. Verser bestaat niet! Houdbaarheid verschilt per product. Sommige producten zijn 6 maanden houdbaar, andere producten zijn 12 maanden houdbaar. Als je het elke dag gebruikt, is de houdbaarheidsdatum geen enkel probleem.

Voor op reis
Speciaal voor op reis hebben wij onze verzorgingsproducten in handige reisverpakkingen. Verpakt in gerecycled kartonnen doosjes met de tekst bedrukt van plantenextracten en de lichtgewicht flesjes welke biologisch afbreekbaar zijn.

Ga je ook voor de natuur? Ga dan voor meer informatie naar: www.NaturaeToday.com

Auteur: Madelein H. Niedeveld-Schmidt

Lees ook:Win een verwenset van Ringana
Lees ook:Nieuw in Nederland: Ringana
Lees ook:Webshop voor ‘Spiritulisten’ geopend
Lees ook:Puur natuur babyverzorging
Lees ook:Engelenkaarten voor kinderen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Natuurlijke huidverzorgingsproducten: ook op vakantie

  1. Dolly

    Inderdaad, bijna niemand die zich daar bewust van is.

      /   Reply  / 
  2. Dolly

    Inderdaad, bijna niemand die zich daar bewust van is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>