Puur natuur babyverzorging

Een baby is puur natuur. En dat zou babyverzorging ook moeten zijn. Weleda vindt dit ook en vraagt haar productontwikkelaars dan ook om alleen ingredienten te gebruiken die aansluiten bij de tere babyhuid. Bovendien wordt er getest of deze ingredienten de huid ook kunnen ondersteunen in haar gezonde ontwikkeling.

Weleda babyverzorging is puur natuur, net als je baby. De producten bevatten geen syntetische stoffen, geen afsluitende minerale olien en er worden geen dierproeven mee uitgevoerd.
Wel wordt er gebruik gemaakt van honderd procent natuurzuivere olien van zongerijpte zaden en vruchten zoals amandel en sesam, pure etherische olien van bijvoorbeeld lavendel, ylang ylang en rozen, en geneeskrachtige extracten van calendula en kamille. "Want juist die laten zich door de babyhuid gemakkelijk opnemen, zodat ze haar optimaal kunnen verwarmen, voeden en verzorgen," laat Weleda weten.

De babyverzorgingslijn van Weleda kent onder andere een Calendula Babybalsem, Calendula Babyolie, Calendula Baby Cremebad, Calendula Babycreme en Calendula Kinderbad. Ook is er een Calendula miniverzorgingsset verkrijgbaar, met daarin de drie meest gebruikte babyprodukten.

De producten van Weleda zijn te koop in de meeste reform- en natuurwinkels. Bovendien staat er tot 26 maart een stand van Weleda op de negen-maanden-beurs.
Of kijk voor informatie op de website van Weleda of op www.puurkind.nl

Lees ook:Puur in je Natuur op vakantie
Lees ook:Mantra cd voor je baby: samen lekker ontspannen
Lees ook:Natuurlijke huidverzorgingsproducten: ook op vakantie
Lees ook:Webshop voor ‘Spiritulisten’ geopend
Lees ook:Wat is hekserij?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>