Win een verwenset van Ringana

Heb jij ook liever gifvrije en diervriendelijke cosmetische verzorgingsproducten? Dan is het merk Ringana echt iets voor jou! Nieuwsgierig? Wij mogen een verwenset van Ringana via Naturae Today weggeven ter waarde van € 21,20. Een leuke manier om kennis te maken met dit sympathieke merk.

Ringana

Ringana is een Oostenrijks bedrijf dat al 20 jaar natuurlijke cosmetische verzorgingsproducten en voedingssupplementen maakt. Het bedrijf gebruikt géén conserveringsmiddelen – ook geen natuurlijke -, géén proefdieren en géén dierlijke ingrediënten. Ook de verpakkingen zijn duurzaam. De grondstoffen worden direct verwerkt zodat de kostbare ingrediënten optimaal behouden blijven. Het effect van deze verse cosmetica merk je direct: je huid stilt haar dorst en komt op adem. Meer weten over de filosofie en producten van Ringana? Lees dan het interview met Madelein H. Niedeveld-Schmidt. De producten van Ringana bestel je via www.naturaetoday.com.

Het Ringana kennismakingssetje bevat:

  • Reinigingsmelk
  • Gezichtslotion S
  • Hydroserum
  • Crèmeconcentraat 2

Wat moet ik doen?
Om kans te maken op deze leuke verwenset, laat je je e-mailadres achter en beantwoord je onderstaande vraag. Je kunt nog meedoen tot 18 maart 2016. Daarna neemt Naturae Today contact met de winnaar op. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd.

Welke prestigieuze prijs won Ringana in november 2015?


Lees ook:Nieuw in Nederland: Ringana
Lees ook:Natuurlijke huidverzorgingsproducten: ook op vakantie
Lees ook:Zelf huidverzorgende middelen maken met magische kruiden en planten
Lees ook:Recept 25: Verzorgende lippenbalsem
Lees ook:De veelzijdige kruidnagel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>