Webshop voor ‘Spiritulisten’ geopend

In navolging van het bijzondere en succesvolle blog Inspiritulism.nl is er door de makers ervan een webshop geopend”spiritulism.nl. Deze nieuwe site bestaat uit een warme webshop en een inspirerend social magazine. In de webshop vind je mooie, pure en exclusieve producten voor een intense en persoonlijke beleving van spiritualiteit en zingeving. Kleine cadeautjes voor jezelf, maar ook luxueuze geschenken om een groots gebaar te maken.

Spirituele webshop
“We streven ernaar om authentieke en natuurlijke producten aan te bieden op het gebied van wellness, sfeer, decoratie, delicatessen, tantra en erotiek en binnenkort ook yoga en meditatie”, aldus be bedenkers van de site en webshop. “Kortom: alles wat je ‘raakt’ in het leven en waarvan je kunt genieten. Bij spiritulism.nl vind je mooie stukjes uit het leven die we graag met je willen delen.”

De natuur als basis
Het is de overtuiging van de makers van spiritulism dat er in deze nieuwe wereld veel behoefte is aan fijne producten die terug gaan naar de basis, de natuur. Producten die je lichaam en geest in balans brengen en houden. “Daarom vind je in onze webshop vooral oorspronkelijke items met een betekenisvolle inhoud. Zoals zuivere intense wierook, weldadige rijke bodylotion en organische producten van hoge kwaliteit. Waarbij we ernaar streven dat er zo min mogelijk kunstmatige stoffen aan onze producten zijn toegevoegd. Rijke producten met een mooie uitstraling die je een luxe en tevreden gevoel geven. Dat goede gevoel proberen we te onderstrepen met de bijzondere persoonlijke sfeer in onze webshop en met de verhalen op ons social magazine inSpiritulism.nl”

Kende jij Inspiritulism.nl en spiritulism.nl al? Wat vind je ervan?

Lees ook:Nieuw: Yoga magazine
Lees ook:Ken jij Little Witch magazine al?
Lees ook:Medium Karima start met webshop. Met gelukszakjes!
Lees ook:Happinez en de Bijenkorf organiseren signeersessie met Susan Smit
Lees ook:Nieuwe webwinkel Triskal online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>