9/9/9: sprong in het bewustzijn

9 september 2016 (9/9/9) is een bijzondere dag: het bewustzijn van alle unieke levensvormen verbindt zich op een nieuwe manier met elkaar en vormt daarmee één van de belangrijkste gebeurtenissen in het Watermantijdperk. Op deze dag verandert het elektromagnetische veld van de gehele Kosmos en dus ook alles wat op aarde leeft. Je hiermee actief verbinden betekent dat jouw unieke bewustzijn zich verruimt… een sprong naar een heldere toekomst!

Wat gebeurt er op 9/9/9 precies?

  • Planeten weven onderling unieke geometrische patronen. Deze patronen zullen onder ander in je fysieke lichaam (zoals in je stamcellen) je heldere gaven activeren. Je unieke bewustzijn wordt kosmisch bewustzijn. Kristallen in en op aarde zorgen dat deze patronen actief blijven.
  • Elektromagnetische (kosmische) lading zorgt voor een nieuwe impuls in onze voeding. Bewust natuurlijk/gezond eten zorgt voor een betere afstemming op je eigen elektromagnetische veld en geeft impuls voor helder bewustzijn.
  • Door de veranderingen wordt je gevoeliger voor ‘trilling’. Muziek krijgt daarom een andere betekenis en brengt nieuwe inzichten.

Wil je meer informatie? Ben je op zoek naar een manier om je te verbinden met jouw unieke bewustzijn  dat zich verruimt? Kijk dan op de Facebookpagina van Sprong in het bewustzijn.

Lees ook:Thema-avond Familieopstellingen bij De Sprong
Lees ook:Derde bijeenkomst Free Heart lichtwerkers
Lees ook:De Bewustzijn School geopend
Lees ook:Woensdagmiddag open dag bij De Sprong
Lees ook:De Sprong organiseert open dag

1 Reacties // Reageer

One thought on “9/9/9: sprong in het bewustzijn

  1. eNdEmiOn

    Sprong in bewustzijn via Facebook laughing my ass off.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>