Thema-avond Familieopstellingen bij De Sprong

Op woensdagavond 3 oktober organiseert De Sprong, Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling, een thema-avond over familieopstellingen. Familieopstellingen zijn er om patronen zichtbaar te maken die zich in een familiesysteem voordoen. Een begeleider gaat op zoek naar een opstelling die een positieve uitwerking heeft op het individu en op het totale systeem. Els Thissen zal de avond in De Sprong gaan leiden.

Als centrum voor persoonlijke ontwikkeling te Geldrop geeft De Sprong cursussen, themabijeenkomsten en workshops aan nieuwsgierige mannen en vrouwen. De docenten en sprekers van De Sprong bieden levenswijsheid aan en deskundigheid op allerlei terrein.

"‘Ja’ zeggen tegen dat wat er is, als dat ook is wat je wilt. Die kans heb je in een familie- of systeemopstelling," vertelt Els Thissen. "Inzicht in de situatie en ‘ja’ zeggen tegen dat wat er is, voelt als het herwinnen van je vrijheid, die er overigens altijd al was." Dat is waar het volgens Thissen om draait bij familieopstellingen, en waar zij het tijdens de thema-avond in De Sprong over zal gaan hebben.

Wil je meer weten over deze en andere thema-avonden van De Sprong, Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling? Dan kun je kijken op de website.

(Bron illustratie: De Sprong)

Lees ook:Thema-avond Psychosynthese bij De Sprong
Lees ook:Woensdagmiddag open dag bij De Sprong
Lees ook:De Sprong organiseert open dag
Lees ook:Thema-middag over de Chinese elementen bij De Sprong
Lees ook:Thema-avond ‘Leven in het Nu’ bij De Sprong

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>