De Bewustzijn School geopend

De Bewustzijn School heeft op 4 januari 2015 officieel haar deuren geopend aan de Lutmastraat 81 in Amsterdam. Deze nieuwe plek is een unieke school voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling bezig is: iedereen die toe is aan verandering in zijn leven, meer uit het leven wil halen, of juist meer rust wil. 


De Bewustzijn School biedt een veelzijdig en holistisch lesprogramma. Hierdoor kunnen de leden werken aan alle facetten van hun bewustzijn; body, mind en soul. Het lesrooster bestaat uit diverse vormen van yoga, creatieve bewustwording, begeleide meditaties, visualisaties, breathings (ademsessies), mindfulness, hart werk en persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand van een maandabonnement kunnen de leden alle lessen uit het rooster naar wens volgen. Daarnaast biedt de Bewustzijn School buiten het lesrooster om ook workshops die door zowel leden als door niet-leden bezocht kunnen worden.

Door het volgen van verschillende lessen kan je leren je ego – identiteit los te laten, niet meer vanuit angst te leven en leer je dat verandering van binnenuit komt. Je leert oude patronen, meningen, overtuigingen en de percepties te doorbreken, maar ook waar deze vandaan komen. Door middel van heldere observatie leer je hoe gedragsverandering kan plaatsvinden en je binnen in je zelf kan beginnen aan een bewust en mindfull leven.

Elk nieuw lid krijgt een persoonlijk intake gesprek waarin de wensen, behoeftes en doelen duidelijk in kaart worden gebracht. Dit wordt vertaald naar een op maat gemaakt lesprogamma aan de hand van het rooster. Hierdoor gaat ieder lid helder aan zijn of haar reis beginnen.

Buiten de lessen om is de School een fijne ontmoetingsplek voor alle leden. Een plek waar de leden de hele dag welkom zijn om te ontspannen.

Alle kosten en het lesrooster zijn te vinden op de website van de Bewustzijn School.

Lees ook:Bewust werken voor freelancers
Lees ook:Thai Yoga Massage workshops en cursussen
Lees ook:Leer de lessen uit de natuur met Vrouw Holda
Lees ook:Yoga 4 Orange Babies
Lees ook:Geluksles op school

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>