De Sprong organiseert open dag

Op woensdag 22 augustus is er weer een open dag in De Sprong, Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling. Van 16:00 tot 20:00 uur mag iedereen die geinteresseerd is langskomen in het centrum te Geldrop, om kennis te nemen van de activiteiten van het centrum en het programma voor het komende najaar.

Als centrum voor persoonlijke ontwikkeling in Geldrop geeft De Sprong cursussen, themabijeenkomsten en workshops aan nieuwsgierige mannen en vrouwen. De docenten en sprekers van De Sprong bieden levenswijsheid aan en deskundigheid op allerlei terrein.

De Sprong, Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling, heeft vanaf september weer verschillende cursussen, workshops en lezingen op het programma staan. Tijdens de open dag zullen docenten aanwezig zijn om eventuele vragen hieromtrent te beantwoorden.
Bovendien is de uitgebreide bibliotheek van De Sprong voor een ieder toegankelijk is en kan men bovendien genieten van de mooie kunst die de ruimtes siert.

Nieuw is dat De Sprong tijdens deze open dag de mogelijkheid biedt om aan te geven waar jouw voorkeur naar uitgaat wat betreft cursussen en/of lezingen, zodat daar met het samenstellen van het volgende programma zoveel mogelijk rekening mee gehouden wordt.

Wil je meer weten over De Sprong, Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling, dan kun je terecht op de website.

(Bron illustratie: De Sprong)

Lees ook:Woensdagmiddag open dag bij De Sprong
Lees ook:Thema-avond Familieopstellingen bij De Sprong
Lees ook:Thema-avond Psychosynthese bij De Sprong
Lees ook:Thema-middag over de Chinese elementen bij De Sprong
Lees ook:Lezing ‘De Moderne Heks’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>