Derde bijeenkomst Free Heart lichtwerkers

Op zaterdag 2 Februari 2013 komt de lichtgroep ‘Free Heart’ voor de derde keer samen. Samen met Richard de Kock van Free Spirit Insight en Suzette Frijters van Herberg van het Hart is deze nieuwe groep gestart op op zaterdag 1 december 2012. De groep komt eens per maand samen om te verbinden, te healen, te verbinden met de aarde en vanuit onze trilling bij te dragen aan een wereldwijde vrede.

Wat is Free Heart?
‘Free Heart’ is een lichtwerkersgroep waar hartsverbindingen worden gemaakt en lichtbruggen worden gebouwd naar jouw universum. Een plaats waar jij je licht mag laten schijnen naar de wereld en waar jij gedragen wordt door vele mensen die het pad naast – en met jou – lopen. Een verbinding waar jij als lichtwerker met het trillingsveld gaat werken vanuit je eigen en de gezamenlijke lichtbron.

“Onze hartsverbinding zorgt voor een enorm liefdes-energie veld dat de positieve intentie zal versterken. Samen kunnen wij veel meer manifesteren in deze wereld omdat dan de lichtbakens van creatie enorm krachtig zijn. Wij samen hebben dan ook een groot effect op het bewustzijnsveld wat ons allen omringt en daar werken wij mee. Zowel de positieve groepsintentie naar de wereld, als jouw persoonlijke processen worden hier in een krachtig energieveld neergezet.”

Geïnteresseerd geraakt? Klik hier voor meer informatie (o.a. over hoe je je moet aanmelden).

Ben jij een lichtwerker?

Lees ook:Thema-avond positieve energie
Lees ook:Wake Up: Time to connect
Lees ook:Vrouwelijke sensualiteit als levensenergie en krachtbron
Lees ook:Spirituele vrouwengroep in Amersfoort zoekt leden
Lees ook:Dutch Angel Day 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>