Spirituele jaarhoroscoop 2012: Kreeft (21 juni t/m 23 juli)

Natasja Kuipers schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop. Lees hier over de Kreeft in 2012:

Je kijk op het leven kan drastisch veranderen dit jaar. Je bent net een spons die zo veel mogelijk kennis over spiritualiteit in zich opzuigt. Misschien geef je je op voor een opleiding waardoor je met heel andere denkwijzen in aanraking komt. Of je maakt een reis naar India of Nepal en raakt geboeid door hun mystieke cultuur en bijzondere levenswijze. Of je zit geregeld thuis in je luie stoel met een stapel boeken over filosofie, psychologie of religie naast je. Aan de andere kant kan al die informatie over een andere manier van leven je eigen levensvisie behoorlijk vertroebelen. En dat kan je onzeker maken. Alsof al je oude denkbeelden opeens niets meer waard zijn. Houd in gedachten dat je in een veranderingsproces zit en dat het even duurt voordat je je alle kennis ‘eigen’ hebt gemaakt.

(c) Natasja Kuipers

Ben jij Kreeft? Wat zijn jouw plannen voor 2012?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Kreeft (21 juni t/m 23 juli)
Lees ook:Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spirituele jaarhoroscoop 2012: Kreeft (21 juni t/m 23 juli)

  1. Pingback: Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>