Spirituele jaarhoroscoop 2013: Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Natasja Kuipers, bekend astrologe en schrijfster, schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop.

Lees hieronder over de Schorpioen in 2013.

Spirituele jaarhoroscoop 2013: Schorpioen
Verplichtingen in de buitenwereld kunnen je zwaar vallen in 2013. Misschien is het een nieuwe baan die tegenvalt of is het onderhouden van sociale contacten én een bruisend gezinsleven hebben je iets te veel.

Het liefst zou je je handen willen af trekken van alles wat niet goed voelt voor je. En hoewel dat eigenlijk het beste voor je zou zijn, weet je zelf ook wel dat dat praktisch gezien niet altijd kan. Wel kun je binnen die situatie kijken waar jouw grenzen liggen.
En dat vereist dat je jezelf goed kent. De meeste groei zit dit jaar dan ook in het verkennen van je diepste gevoelens. Dat gaat stap voor stap maar het gevolg is dat je een veel positievere levensvisie opbouwt. En stiekem vind je dit psychologische proces ook wel interessant. Gebruik je vermogen om te ‘graven’ nu eens voor jezelf.

Over Natasja Kuipers
Deze Spirituele Jaarhoroscoop werd speciaal voor de lezers van Spiritualiteit.blog.nl geschreven door Natasja Kuipers. Natasja Kuipers is tekstschrijver en al meer dan tien jaar astrologe. Ze geeft workshops op dit gebied aan particulieren en bedrijven en schrijft de horoscopen voor onder andere Marie Claire en Talkies. In 20120 verscheen haar eerste boek, het ‘Astrologie Werkboek‘, waarmee je op een duidelijke manier leert je eigen geboortehoroscoop te trekken. Dit jaar kwam ook haar ‘Astrologische Inzichtkaarten‘ uit. Meer over Natasja Kuipers kun je lezen op haar website.

Lees ook de Spirituele Jaarhoroscoop voor de andere sterrenbeelden!

Ben jij een Schorpioen? Wat zijn jouw plannen voor 2013?

Lees ook:Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013!
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)
Lees ook:Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Kreeft (21 juni t/m 23 juli)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spirituele jaarhoroscoop 2013: Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

  1. Pingback: Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013! | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>