Spirituele jaarhoroscoop 2012: Ram (22 maart t/m 20 april)

Natasja Kuipers schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop. Lees hier over de Ram in 2012:

Je belangstelling gaat in 2012 steeds meer uit naar spiritualiteit en religie. En daarmee raakt de behoefte om je te bewijzen in de buitenwereld steeds meer naar de achtergrond. Misschien heb je zelfs de neiging om je voor een periode terug te trekken, bijvoorbeeld in een klooster, in de natuur of in een spiritueel oord in het buitenland. Als je dat doet zul je daar zeker profijt van hebben. Je komt meer en meer in contact met je ziel en je opdracht in dit leven. Sterker nog: raas je maar door zonder echt contact met jezelf te hebben, dan zou je dit jaar last kunnen krijgen van sombere gevoelens. Zorg wel dat je deze periode van terugtrekken gebruikt om op te laden en niet om de realiteit te ontvluchten. Uiteindelijk zul je alle inzichten die je dit jaar hebt opgedaan integreren in je dagelijks leven.

(c) Natasja Kuipers

Ben jij een Ram? Wat zijn jouw plannen voor 2012?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Ram (22 maart t/m 20 april)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012: Boogschutter (23 november t/m 22 december)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Vissen (20 februari t/m 21 maart)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012: Vissen (20 februari t/m 21 maart)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spirituele jaarhoroscoop 2012: Ram (22 maart t/m 20 april)

  1. Pingback: Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>