Spirituele jaarhoroscoop 2012: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Natasja Kuipers schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop. Lees hier over de Boogschutter in 2012:

Om welke reden dan ook kun je in 2012 op zoek zijn naar een thuis. Misschien ben je op zoek naar je droomhuis of wil je het eindelijk eens bijleggen met je familie. Maar er kunnen allerlei gebeurtenissen zijn waardoor je juist het tegendeel bereikt. Je hebt bijvoorbeeld een lekkage waardoor je lange tijd allerlei werklui door je huis hebt lopen. Weg privacy! Of je zoekt een ander huis maar er is een ellenlange wachtlijst. Gaandeweg zul je er achter komen dat ‘thuis’ in jezelf zit. Voel je je wel thuis bij jezelf? En als het antwoord ontkennend is, wat is de reden daarvan? Er kunnen gevoelens naar boven komen als angst en onzekerheid. Doe er iets mee als ze lang aanblijven. Kijk dit jaar ook uit met alcohol. Je kunt de neiging hebben om bepaalde gevoelens ‘weg te drinken’.

(c) Natasja Kuipers

Ben jij een Boogschutter? Wat zijn jouw plannen voor 2012?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Boogschutter (23 november t/m 22 december)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Kreeft (21 juni t/m 23 juli)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Vissen (20 februari t/m 21 maart)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012: Ram (22 maart t/m 20 april)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>