Spirituele jaarhoroscoop 2013: Vissen (20 februari t/m 21 maart)

Natasja Kuipers, bekend astrologe en schrijfster, schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop.

Lees hieronder over de Vissen in 2013.

Spirituele jaarhoroscoop 2013: Vissen
2013 is een mooi jaar om overtollige emoties op te ruimen. Je bent er aan toe om gevoelens die je niet meer dienen los te laten. Op de een of andere manier sta je positiever in het leven en heb je meer energie om er tegenaan te gaan.
Wel voel je je nog wat zoekend op spiritueel gebied. Je hebt behoefte aan houvast, maar dat vind je niet buiten jezelf of in een of ander geloof. Je wereldbeeld wordt daardoor mogelijk realistischer, hoewel je eigenlijk liever wegvlucht in een of andere fantasie.

Als het goed is voel je je halverwege het jaar vrijer en vol zelfvertrouwen. Je hebt de meeste ballast van je afgeschud en komt nu toe aan het werken aan je levensdoel. Dit kan een zeer vruchtbaar jaar zijn voor jou, Vissen.

Over Natasja Kuipers
Deze Spirituele Jaarhoroscoop werd speciaal voor de lezers van Spiritualiteit.blog.nl geschreven door Natasja Kuipers. Natasja Kuipers is tekstschrijver en al meer dan tien jaar astrologe. Ze geeft workshops op dit gebied aan particulieren en bedrijven en schrijft de horoscopen voor onder andere Marie Claire en Talkies. In 20120 verscheen haar eerste boek, het ‘Astrologie Werkboek‘, waarmee je op een duidelijke manier leert je eigen geboortehoroscoop te trekken. Dit jaar kwam ook haar ‘Astrologische Inzichtkaarten‘ uit. Meer over Natasja Kuipers kun je lezen op haar website.

Lees ook de Spirituele Jaarhoroscoop voor de andere sterrenbeelden!

Ben jij Vissen? Wat zijn jouw plannen voor 2013?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers
Lees ook:Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?
Lees ook:Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013!
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Steenbok (23 december t/m 20 januari)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Kreeft (21 juni t/m 23 juli)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spirituele jaarhoroscoop 2013: Vissen (20 februari t/m 21 maart)

  1. Pingback: Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013! | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>