Thai Yoga Massage workshops en cursussen

Thai yoga massage is een meer dan 2500 jaar oude genezende techniek die bijvoorbeeld stress vermindert, de bloedsomloop verbetert, RSI-klachten behandelt, rugpijn en hoofdpijn verhelpt en de flexibiliteit vergroot. Bij International Training Massage School Thai Hand Amsterdam kun je elk weekend terecht voor workshops en cursussen.


Door zachte acupressuur en yoga-oefeningen volgt de Thai yoga massage de energie lijnen in ons lichaam om het immuunsysteem te verbeteren en brengt zowel de masseur en de ontvanger in een meditatieve staat. In Thailand wordt Thai yoga massage gebruikt om wachtlijsten bij ziekenhuizen te verkorten.

Leer professionele Thai massage

Geïnteresseerden kunnen na de workshop een volledige Professionele Thai Yoga massage cursus volgen bij International Training Massage School Thai Hand Amsterdam. Alle studenten die de cursussen volgen, ontvangen internationaal erkende certificaten. International Training Massage School Thai Hand Amsterdam is internationaal geaccrediteerd en erkend. Ze hebben workshops gegeven aan meer dan 5.000 mensen en professionele trainingen aan meer dan 400 cursisten in Nederland, Spanje, België, Duitsland en Thailand.

Elk weekend zijn er workshops van 10.00 tot 14.00 en van 15.00 tot 19.00. Door de weeks worden er diverse cursussen aangeboden.

Op www.thai-hand.com kun je meer informatie vinden.

 

Lees ook:Ziektes voorkomen door Thaise Yoga Massage
Lees ook:Thaise Yoga massage
Lees ook:Ervaar wat yoga met je kan doen op het Yoga Festival
Lees ook:Yoga festival in Rotterdam
Lees ook:Yoga & dans festival Venwoude

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>