Ervaar wat yoga met je kan doen op het Yoga Festival

Ervaar wat yoga met je kan doen op het Yoga Festival op 16 oktober. Yoga is erop gericht om lichaam, geest en ziel te verenigen. Door yoga kun je lichaam en geest in balans brengen. Het helpt je te ontspannen, stress te verminderen en maakt tegelijkertijd je lichaam flexibeler en fitter. Tijdens het Yoga Festival in Centrum Djoj te Rotterdam, kun je ervaren welke verschillende vormen van yoga er zijn en wat bij je past. Professionele docenten verzorgen workshops van diverse vormen van yoga. Ook is er aandacht voor activiteiten die passen bij de yoga lifestyle, zoals meditatie, mantrazingen, de bewegingsleer Chi Neng Qigong en Advaita. Het is een bron van inspiratie voor zowel ervaren als beginnende beoefenaren van Yoga!

Het Yoga Festival herbergt vele aspecten van beweging, lichaamshouding, ademhaling, concentratie, meditatie, muziek en bewustzijn. Dit bied je de unieke gelegenheid om je onder te dompelen in een ontspannen yogasfeer en de verschillende aspecten ervan te oefenen en te ervaren.

De deelnemers volgen gedurende de dag 3 workshops van 1,5 uur. De inschrijving begint om 9:30 en de eerste workshops beginnen rond 10:00, daarna is er een heerlijke lunch en ’s middags volgen er nog 2 workshops. Na de workshops is er een mooie gezamenlijke afsluiting met mantrazingen. Het festival is rond 18:00 afgelopen.

Professionele docenten uit binnen – en buitenland geven Yoga en verzorgen workshops voor zowel beginners als gevorderden.
Vergeet niet je Yoga matje/kussen etc. mee te nemen.

Voor contact of aanmelden kun je terecht op de website van Centrum Djoj.

Wat is jouw ervaring met yoga?

Lees ook:Yoga festival in Rotterdam
Lees ook:Osho festival
Lees ook:Open dag Centrum Djoj
Lees ook:Mindfulness Yoga Festival in Rotterdam
Lees ook:Thai Yoga Massage workshops en cursussen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>