Cursus ontspanningsmassage bij Djoj

Vanaf april gaan bij Centrum Djoj te Rotterdam de basis- en gevorderdencursus ontspanningsmassage van start. Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage, waarbij een warme massageolie wordt gebruikt. Door middel van een cursus leer je aan de hand van verschillende massagetechnieken dat ook het geven van een massage ook ontspannend kan zijn.

Bij een ontspanningsmassage ontspannen zowel de huid als de spieren. De doorbloeding van het weefsel wordt gestimuleerd, de stofwisseling bevordert, afvalstoffen worden afgevoerd en de spierfunctie verbetert. Dit gebeurt door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties.

Tijdens de cursus ontspanningsmassage bij Djoj leert men in acht avonden de basistechnieken van de klassieke massage. Elke avond wordt er een ander deel van het lichaam gemasseerd. Er wordt bovendien aandacht besteed aan de sfeer en zorgzaamheid die tijdens het masseren aanwezig hoort te zijn.

Voor meer informatie kan men kijken op de volgende websites: www.massagepraktijk.net en www.massage.luna.nl.

(Bron illustratie: www.yoga-massage.com)

Lees ook:Leren masseren in een dag
Lees ook:Indiase Hoofdmassage voor een heldere geest
Lees ook:Cursus over uittredingen
Lees ook:Handreflexmassage leren als aanvulling op de huisapotheek
Lees ook:Workshop hotstonemassage in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>