Indiase Hoofdmassage voor een heldere geest

Altijd al geïnteresseerd geweest in hoofdzaken en in massage? De Indian Head massage combineert deze twee. Met de Indian Head massage wordt er een lichte druk uitgeoefend met de handen en vingers op de rug, nek, schouders, armen, hoofd en gezicht van je cliënt afgewisseld met strijkingen. Hierdoor worden blokkades opgeheven welke zich kunnen uiten in hoofdpijn, stijve nek, gespannen spieren in de rug en andere stress gerelateerde klachten.

Hoofdmassage en Ayurveda
De Indian Head massage of Champissage is gebaseerd op de oude Indiase geneeswijze de Ayurveda. Eeuwen geleden werd deze massage ingevoerd in India en tot nu toe maakt deze massage onderdeel uit van het dagelijks leven in India. Deze massage wordt op een gewone stoel, een massagestoel of kruk gegeven.
Hierdoor is de massage laagdrempelig voor veel mensen. De Indiase Hoofdmassage werkt door in het hele lichaam en kalmeert zowel lichaam en geest. De effecten van een van deze massagevorm zijn: een heldere geest, een vitaliserende werking, ontspanning, kalmerend voor lichaam en geest.

Cursus Indian Head massage
Op 25 juli wordt er een cursus Indian Head massage gegeven door Zonnevlecht opleidingen, te Vlijmen. Hierbij worden onder meer behandeld: de achtergrond van Ayurveda, Contra Indicaties en natuurlijk de Indian Head massage technieken.
Voor meer informatie en andere data kun je terecht op de website.

Kende jij deze massagevorm al?

Lees ook:Workshop Indiase Hoofdmassage
Lees ook:Ayurveda-beroepsopleiding
Lees ook:Rust, reinheid en regelmaat tijdens open dag Ayurveda Collega
Lees ook:Vitaliteit aan zee
Lees ook:Eerste Rishis ‘Sunday Lounge’ voor Wereld Yoga Dag (+ win kaarten!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>