Workshop hotstonemassage in Utrecht

Op vrijdag 7 april aanstaande wordt er in het Projecthuis Kersentuin te Utrecht een workshop Hotstonemassage gegeven door Trudy Middelham.
Een hotstonemassage is een massage met warme stenen, die heel lang in rivierbeddingen hebben gelegen, waardoor ze hun natuurlijke ronde en gladde vorm hebben gekregen.

Een hotstonemassage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam en helpt bij het ontgiften van het lichaam. Het is bedoeld als een aangename en doeltreffende aanvulling op een bestaande behandeling, bijvoorbeeld bij een ontspanningsmassage, shiatsu, stoelmassage, mani- en pedicure, reiki en aromatherapie.
Door de combinatie van beweging en de warmte van de stenen is het mogelijk dieper in het spierweefsel te komen, waardoor de behandeling effectiever is.

Tijdens de workshop leert met het gehele lichaam te masseren met de warme stenen. Men krijgt tevens praktische tips over de stenen en het reinigen ervan, de juiste temperatuur, de sfeer en de opbouw van een korte of lange sessie. De workshop is gericht op het geven van een complete lichaamsmassage.
De workshop wordt gehouden van 10:00 tot 17:00 uur.

Wie op 7 april verhinderd is, kan tevens terecht op de volgende data: 28 april, 12 mei, 2 juni, 23 juni.

Voor meer informatie kan men terecht op www.massage.luna.nl.

(Bron illustratie: www.kubotadayspa.com)

Lees ook:Nieuwe praktijk: Sensitive Touch
Lees ook:Website Sensitive Touch in nieuw jasje
Lees ook:Mediteren kun je leren… In een dag
Lees ook:Mediteren kun je leren… In een dag.
Lees ook:Workshop Indiase Hoofdmassage

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>