Duizend leden voor Spiritueel Ondernemers Netwerk

Het Spiritueel Ondernemers Netwerk telt alweer duizend leden! Theo Buijsrogge begon twee jaar geleden met een informatieve website als resultaat van zijn eigen persoonlijke zoektocht naar spiritualiteit in het algemeen en de toepassing ervan in de werkomgeving in het bijzonder.

Het Spiritueel Ondernemers Netwerk biedt inspiratie aan ondernemers, managers en leidinggevenden die werken aan spirituele groei van zichzelf en hun organisatie. Het doel van het netwerk is het verbinden van mensen en delen van kennis, informatie en ervaring.

“Doordat de site met veel enthousiasme werd ontvangen breidde ik het verder uit en werden veel mensen, organisaties, kennis en ervaring met elkaar verbonden,” vertelt de oprichter. “Om de netwerkgedachte verder te faciliteren startte ik afgelopen zomer de netwerksite. Nu 8 maanden verder zijn we met alweer 1000 leden!”

Meer weten? Neem eens een kijkje op de website van het Spiritueel Ondernemers Netwerk. Bezoek hier de netwerksite.

Lees ook:Een echt netwerk voor spirituele ondernemers
Lees ook:Spiritueel Ondernemers Netwerk
Lees ook:Spiritueel ondernemers netwerk: Zoek geluk in je loopbaan
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van april 2009
Lees ook:Spiritualiteit voor jongeren

1 Reacties // Reageer

One thought on “Duizend leden voor Spiritueel Ondernemers Netwerk

  1. Pingback: De spirituele hoogtepunten van april 2009 | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>