De spirituele hoogtepunten van april 2009

Het Spiritueel Ondernemers Netwerk telde in april 2009 alweer duizend leden! En dat, slechts acht maanden nadat Theo Buijsrogge het netwerk oprichtte naast zijn informatieve site over spiritueel ondernemersschap.

Hieruit bleek al dat de combinatie van spiritualiteit en ondernemerschap flink aan populariteit aan het winnen is in ons land. Dit werd bevestigd door het nieuws dat er vanaf 2 april een online cursus over business en spiritualiteit gevolgd kon worden. gratis zelfs!

Roy Martina wilde ook iets weggeven in april. Omdat er in het jaar ervoor in totaal meer dan 1 miljoen van zijn boeken waren verkocht, gaf hij zijn nieuwste boek gratis weg via het internet. Het boek ‘The Missing Links of The Secret’ moet volgens Martina meehelpen om de kredietcrisis om te keren.

Inapril dit jaar werd er in ons eigen land een UFO-melding gedaan! De medling kwam uit Landgraaf. Degene die de melding heeft gedaan, stuurde ook een hoge resolutie foto mee, waarop een sigaarvormig object te zien is.

Indigo Soulstation ging eind april 2009 van start met een speciaal YouTube kanaal: de beste positieve filmpjes van YouTube, speciaal geselecteerd.

Lees ook:Cadeautje van Roy Martina om crisis tegen te gaan
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van april 2007
Lees ook:Duizend leden voor Spiritueel Ondernemers Netwerk
Lees ook:Spiritueel Ondernemers Netwerk
Lees ook:Roy Martina in Groningen voor Detox-lezing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>