Spiritueel Ondernemers Netwerk

Spiritualiteit was voorheen iets 'zweverigs' en ondernemers waren nuchter. Dit is meer en meer aan het veranderen. Er zijn steeds meer boeken verkrijgbaar over de combinatie van de twee en er worden regelmatig spirituele workshops aangeboden op de werkvloer. Dat spiritualiteit en ondernemerschap samen gaan blijkt ook uit het Spiritueel Ondernemers Netwerk, dat werd opgezet door Theo Buijsrogge.

Buijsrogge begon enige tijd geleden met een zoektoch naar hoe hij spiritualiteit kon toepassen in zijn eigen werkomgeving. "Dit leverde zoveel interessante informatie op dat ik besloot al die informatie bijeen te brengen in een website, zodat andere mensen in hun zoektocht en groeiproces hier ook van kunnen profiteren," vertelt de oprichter van het Spiritueel Ondernemers Netwerk.

Het Spiritueel Ondernemers Netwerk biedt inspiratie aan ondernemers, managers en leidinggevenden die werken aan spirituele groei van zichzelf en hun organisatie, door verbindingen te leggen tussen mensen en informatie. De site brengt het netwerk van informatie, mensen, organisaties en initiatieven in kaart door te rangschikken, toe te lichten en te verwijzen. Buijsrogge: "Uit de enthousiaste reacties blijkt dat het aan een behoefte voldoet. Momenteel denk ik na hoe ik met de site nog meer toegevoegde waarde kan leveren."

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op de website van het Spiritueel Ondernemers Netwerk.

Lees ook:Een echt netwerk voor spirituele ondernemers
Lees ook:Duizend leden voor Spiritueel Ondernemers Netwerk
Lees ook:Spiritueel ondernemers netwerk: Zoek geluk in je loopbaan
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van april 2009
Lees ook:Nederland is toe aan spiritueel ondernemerschap

1 Reacties // Reageer

One thought on “Spiritueel Ondernemers Netwerk

  1. marco

    dit is zeker een goed idee, in de oosterse landen zijn ze al veel langer op deze manier bezig en met resultaat…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>