Een echt netwerk voor spirituele ondernemers

Ongeveer een jaar geleden kon je op dit blog lezen over een nieuw initiatief op het wereldwijde web: het Spiritueel Ondernemers Netwerk. Deze website werd opgericht door Theo Buijsrogge om te  laten zien dat het spirituele met het ondernemerschap prima met elkaar samen gaat. Deze maand breidde hij de site uit door er een echt netwerk van te maken.

De website van het Spiritueel Ondernemers Netwerk biedt voornamelijk inspiratie aan ondernemers, managers en leidinggevenden die werken aan spirituele groei van zichzelf en hun organisatie, door verbindingen te leggen tussen mensen en informatie. Dit in de vorm van onder anderen informatieve artikelen.
Buijsrogge: "Begonnen als een informatieve website groeide dit steeds meer uit tot een echt netwerk." Circa een jaar na de oprichting van de site heeft Buijsrogge daarom naast de zeer informatieve site ook een netwerksite opgezet voor 'Spirituele ondernemers'. En dit zijn niet alleen mensen met een eigen praktijk of new age-winkel, maar ondernemers uit alle branches.

De website is nog steeds bereikbaar voor actuele informatie over bijvoorbeeld Spiritual Marketing, meditatie op de werkvloer en spiritueel leiderschap. Maar nu is er een aparte website waar ondernemers zich kunnen aanmelden en samen een netwerk vormen. "Met dit platform kun je je verbinden met anderen en je activiteiten promoten," laat de initiatiefnemer weten. En daar blijkt behoeft aan te zijn. "De netwerksite is pas een week online en heeft nu al meerdan 60 leden."

Wie zich aanmeldt op de netwerksite krijgt als welkomstgeschenk een 99 pagina's tellend e-boek met samenvattingen van maar liefst negentien spirituele boeken. De 'oude' website blijft gewoon bestaan als uitgebreide bron van relevante informatie.

Lees ook:Duizend leden voor Spiritueel Ondernemers Netwerk
Lees ook:Spiritueel Ondernemers Netwerk
Lees ook:Spiritueel ondernemers netwerk: Zoek geluk in je loopbaan
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van april 2009
Lees ook:Meer weten over spiritualiteit?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>