Spiritueel ondernemers netwerk: Zoek geluk in je loopbaan

Vanaf deze week kun je via de site van het spiritueel ondernemers netwerk een e-book vinden met de titel 'Zoek geluk in je loopbaan'. Het boek gaat over passie, idealisme, geluk en bezinning.

'Zoek geluk in je loopbaan' is een boek van Onno van Buuren, tot voor kort de vaste eindredacteur/verslaggever van Loopbaan.nl. Al eerder was het idee gerezen een boek samen te stellen met zijn 'beste' interviews over inspiratie en geluk in je loopbaan, die hij vanuit zijn visie met elkaar verbindt. De inleidende hoofdstukken bevatten ook opdrachten om zelf geluk in je loopbaan te vinden. Publicatie (op papier) was er nog niet van gekomen, maar bij wijze van afscheid van Loopbaan.nl kun je nu op de site een online versie lezen, met links naar de interviews.

Het Spiritueel Ondernemers Netwerk biedt inspiratie aan ondernemers, managers en leidinggevenden die werken aan spirituele groei van zichzelf en hun organisatie, door verbindingen te leggen tussen mensen en informatie. De site brengt het netwerk van informatie, mensen, organisaties en initiatieven in kaart door te rangschikken, toe te lichten en te verwijzen.

Kijk voor het boek en andere interessante en leuke informatie van het Spiritueel Ondernemers Netwerk op de website.

(Bron : Loopbaan.nl)
(Bron illustratie: Loopbaan.nl)

Lees ook:Spiritueel Ondernemers Netwerk
Lees ook:Duizend leden voor Spiritueel Ondernemers Netwerk
Lees ook:Een echt netwerk voor spirituele ondernemers
Lees ook:Nieuwe versie van Susan Smit’s ‘Wijze Vrouwen’
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van april 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>