Maharishi Yogi ritueel verbrand

Goeroe Maharishi Mahesh Yogi is vanmorgen gecremeerd. De rituele verbranding van de goeroe, die jarenlang resideerde in het Limburgse Vlodrop, vond plaats aan de oever van de Ganges in de Indiase stad Allahabad.

Het lichaam van dinsdag overleden de Maharishi, grondlegger van Transcendente Meditatie (TM), was afgelopen zaterdag aangekomen in de Indiase stad Allahabad voor een eerbetoon en de crematie. Eerder werd vermeld dat zijn lichaam aan het water zou worden toevertrouwd, maar dat bleek niet waar.
 
De ceremonie was vanmorgen om half zes live te volgen op internet. Via de website van de Maharishi Open University gaat het ritueel de hele wereld over. De uitzending is nu ook nog te downloaden op de site.

(Bron: Nu.nl)

Lees ook:Grootste bedevaart ter wereld begonnen
Lees ook:Maharishi Yogi overleden
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van februari 2008
Lees ook:De mysterieuze zaak van de ‘dode’ Maharaj
Lees ook:Holland Doc gaat voor spiritualiteit in plaats van voetbal

1 Reacties // Reageer

One thought on “Maharishi Yogi ritueel verbrand

  1. Puja

    Ik wou zou graag ook zien hoe onze eere maharishiji onzielde lichaam gecremeerd werd. Ik kon niet persoonlijk gaan om afschijt van hem te nemen. Maar wil het ceremonie graag ook zien. Waar moet je gaan om het te downloaden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>