Engelen in Onkruid

Engelen horen bij kerstmis, maar ook bij de goede voornemens voor het nieuwe jaar. Sommigen van ons kunnen namelijk wel wat engelenhulp gebruiken om ons aan die goede voornemens te houden. Het januari/februari-nummer van Onkruid, dat nu in de winkels ligt, staat daarom deze keer in het teken van engelen.

De cover van het nieuwe nummer van Onkruid is gesierd met een prachtige foto van een engel in de sneeuw. "Het roept een verlangen op naar de sfeer van vroegere winters, naar wondertjes die zomaar ineens kunnen gebeuren, naar de warme gezelligheid die er binnen heerst…," aldus de redactie van Onkruid in haar nieuwsbrief.

De een zoekt engelen bewust op, de ander heeft het geluk er een te treffen op een cruciaal moment. En het gebeurt ook dat ze er anders uitzien dan je misschien verwacht. Ada Bouman in Onkruid: "Soms ontmoet je ze op straat of in een winkel, als mens of in een menselijke gedaante. ‘Wildvreemden’ die maar één woord tegen je zeggen of je een glimlach schenken, waardoor je je geroerd of gesteund voelt."

Neem je nu een abonnement op Onkruid, dan krijg je tevens het luisterboek Als een engel je komt helpen, van Hans Stolp cadeau.

Lees ook:Contact maken met je persoonlijke engel
Lees ook:Vanavond op Indigo: ‘Geborrel met Koos’ over zielen en engelen
Lees ook:Ontmoet je persoonlijke engel
Lees ook:Luister naar de boodschap van De Kleine Engelen
Lees ook:Een ontmoeting met je persoonlijke engel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>