Vanavond op Indigo: ‘Geborrel met Koos’ over zielen en engelen

Een gids is een entiteit, een mens zonder lichaam, een ziel van een overleden persoon, iemand die vaak meer dan 1 leven heeft gehad. Wanneer een ziel onze aardse leerschool volledig heeft doorlopen hoeft hij geen aards leven meer te ondergaan en kan hij bijvoorbeeld kiezen om een hoofdgids van iemand te worden. Hij gaat dan een andere ziel begeleiden in de persoonlijke groei.

Je hoofdgids is bij je gekomen en gebleven vanaf je eerste bewuste incarnatie, dat wil zeggen, van af het allereerste moment dat je er bewust voor koos om weer een leven op aarde te starten met alle bijbehorende lessen en ervaringen die jij zelf wilde ondergaan. Je gids kan dus al heel lang bij je zijn, honderden en soms al duizenden jaren.

Een engel is een soort geest, een creatie, volgens sommigen, van God. Men zegt ook wel eens dat God de werkgever is van de engelen en dat zij dus eigenlijk een soort ministers zijn. In het oude testament wordt al gesproken over engelen en vandaar dat je eigenlijk wel kunt stellen dat engelen al heel erg lang bestaan. Engelen zijn creaties van Goddelijke oorsprong. Mensen kunnen twijfelen aan het bestaan van buitenaardse levensvormen, doch de twijfelaar zal makkelijk overstag gaan bij het zien van bijzondere opnamen.
Bij engelen is dit niet zo, het enige bewijs is het verhaal, de persoonlijke ervaring van mensen, er zijn geen foto's van engelen, enkel beschrijvingen van ervaringen. Meestal ontmoeten mensen 'hun' engel in moeilijke tijden. Voor sommige mensen is het dan ook heel aannemelijk dat deze hemelse geesten waken over ieder van ons gedurende ons leven. Deze engelen kunnen in diverse manifestaties tot ons komen, als personen, gevleugelde wezens, energieën van licht enz. Er zijn mensen die beweren een engel gezien te hebben terwijl anderen een 'liefdevolle aanwezigheid' voelen.

Lees ook:Boek ‘Een engel op mijn schouder’ (advertentie)
Lees ook:Contact maken met je persoonlijke engel
Lees ook:Ontmoet je persoonlijke engel
Lees ook:Luister naar de boodschap van De Kleine Engelen
Lees ook:Een ontmoeting met je persoonlijke engel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>