Luister naar de boodschap van De Kleine Engelen

Een leuk cadeautje voor vrienden of voor jezelf: De Kleine Engelen-kaarten, ontworpen door Marlis Salzmann. Met deze lieve en grappige kaartjes kun je de dag altijd op een leuke manier beginnen. De Kook-Engel zal je vertellen dat liefde door de maag gaat, de Tuin-Engel vraagt je om een bloem weg te geven uit je zielentuin, de Eerste Hulp-Engel spoort je aan om anderen te helpen en de Afwas-Engel geeft je plezier tijdens de afwas.

De Kleine Engelen zijn de helpers van de Grote Engelen. Zij zijn in zekere zin het ‘speciaalcommando’ voor de kleine aangelegenheden van alledag, want ook hier zijn de onzichtbare helpers uit het Engelenrijk onmisbaar.

Wie wel wat hulp kan gebruiken om weer plezier te krijgen in de alledaagse dingen luistert naar de boodschappen die de Kleine Engelen je te vertellen hebben. Ga op je gevoel af en trek een kaartje uit het dek en daar staat de boodschap van jouw Engel. En natuurlijk hebben deeze kleine lichtscheepjes ook een boodschap voor familieleden, vrienden en bekenden.

De Kleine Engelen
ISBN 90 73140 69 2

Lees ook:Cursus Engelen ontmoeten
Lees ook:Ervaringsverhaal: een workshop engelen bij Barbara Borecka
Lees ook:Engelen-therapie om blokkades op te heffen
Lees ook:Werken met engelen bij Triskal
Lees ook:Engel van de maand: Michaël

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Luister naar de boodschap van De Kleine Engelen

 1. Esther

  Beste Layla,

  Leuk om met deze blog te willen beginnen. Spiritueel kan van suffig commercieel naar heel diepzinnig. Van kaartjes tot goeroe’s en ideologie.
  Ben benieuwd wat je ervan maakt.

  Wens je heel veel succes en veel bezoek.

    /   Reply  / 
 2. Layla

  Hartstikke bedankt Esther! Ik zal zeker mijn best doen om er wat leuks én interessants van te maken.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>